Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2013

Draugiem.lv grupas puiši stabili jūtas ne tikai pie saviem datoriem, bet arī hokeja laukumā 0

Reizi mēnesī vairāki Draugiem.lv grupas darbinieki satiekas uz ledus- spēlē hokeju. Kā tas sākās? Piedāvājumu savākties un pamācīties spēlēt šo komandas spēli izteica Idea Bits programmētājs Vadims Moisejenko. Pats viņš stāsta, ka hokejs ir vienīgais sporta veids, kas „iet pie sirds”. No bērnības ledus slīpēšanas uz dīķa tas ir kļuvis par patiesu hobiju. 

Saviem kolēģiem izlēmis to piedāvāt kopā spēlēt, jo saskata kā lielisku komandas sporta veidu, kas labvēlīgi varētu ietekmēt arī spēju sadarboties darba vidē, attīstītu sacensības garu un vēlmi sasniegt arvien labākus rezultātus dažādās dzīves sfērās.

Komandā šobrīd ir 11 Draugiem grupas darbinieku. Izrādījās, ka ir jau spēlētāji ar iepriekšēju pieredzi, bet bija arī tādi, par kuriem bija vēl jautājums, vai pareizi sapratuši uzaicinājuma būtību, ka tā nav apmācība, kā noturēties uz slidām. Pašā sākumā puiši tikās tikai uz treniņiem, bet vēlāk jau saprata, ka treniņi nerada pietiekamu azartu. Lai piedalītos turnīros- ticības sev vēl par maz, bet eksperimentam un izaicinājumam uz kādu draudzības spēli- atsaucās visi. Pirmā bija pašu saorganizēta draudzības spēle ar komandu Īsts zvērs, kas radīja pārliecību- esam gatavi arī kam vairāk. Tagad puiši ir pieteikušies Iesācēju līgas spēlēm, aizvadījuši savu pirmo spēli un guvuši arī pirmo uzvaru. Viss legāli jeb kā tagad mēdz izteikties- leģitīmi- nokārtotas licences, kas bija nepieciešamas, lai piedalītos turnīrā. 

Viens no komandas spēlētājiem, Draugiem.lv programmētājs Jānis Akmentiņš atzīst, ka izaugsme ir manāma, dalība Iesācēju līgas spēlēs ir devusi papildus azartu un vēlmi attīstīties vēl vairāk. 

Jautāti par kurioziem, puiši atzīst, ka hokejā joku ir maz, bet tomēr pastāstīja par pašu ampeli kādā no treniņiem. Lai radītu sajūtu, ka viss notiek pa īstam, jaunie hokejisti izspēlēja tradicionālo gājienu ar kautiņu - viss, kā filmās- dusmīgs skatiens, tiek nomesti cimdi uz ledus, un improvizētais kautiņš radījis smieklu jūru pārējiem komandas dalībniekiem. 

Līdz maijam, kad noslēgsies Iesācēju līgas spēles, turiet savus īkšķus saķertus cieši jo cieši par Draugiem grupas komandu, kuri noteikti ir gatavi sevi pierādīt, attīstīties, mācīties un, ja ne uzvarēt, tad izdarīt visu pēc vislabākās sirdsapziņas.

Šobrīd komandā spēlē: Jānis Akmentiņš, Mārtiņš Pikšens, Agris Porietis, Ingus Rūķis, Ivars Buševics, Jevgēnijs Saltikovs, Alvis Rozenbergs, Vadims Moisejenko, Uģis Pilābers, Gints Fricbergs, Artūrs Vanags. Raksta galerijā spilgtākie momenti no pirmās Iesācēju līgas spēles ar komandu RIX.

15 cilvēkiem patīk

Vairāk