Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Oktobris, 2013

Draugos ar valsti 99

Lai Valsts komunikācija kļūtu vienkāršāka un tuvāka iedzīvotājiem izveidota valsts pārvaldes oficiālā lapa draugiem.lv. 

Tas būs pirmais valsts medijs, kur vienkopus būs pieejama informācija par būtiskākajām aktualitātēm, pieņemtajiem lēmumiem, interesantiem faktiem un notikumiem valsts pārvaldē. 

„Jau vairāk nekā gadu strādājam, lai modernizētu valsts pārvaldes komunikāciju ar sabiedrību. „Valsts draugiem” lapa, mūsuprāt, ir nopietns solis nosprausto mērķu sasniegšanai. Ikviens valsts iedzīvotājs ir pelnījis, lai sarežģītās valsts norises skaidrotu ikvienam saprotamā valodā”, pārliecināta Laine Kučinska, Valsts kancelejas direktores vietniece valsts pārvaldes komunikācijas jautājumos.

Draudzīgas attiecības sākas ar smaidu, to arī novēlam valsts pārvaldei

Valsts pārvaldes vienotā medija mērķis ir vienkārši un saprotami cilvēkiem skaidrot valsts pārvaldes darbu, piedāvāt tādu komunikāciju, kāda parasti ir starp draugiem. 

Draugiem.lv direktore Agnese Zērne saka, ka "Draugiem.lv ļoti daudziem Latvijas iedzīvotājiem un valstspiederīgajiem, kuri mitinās citās zemēs, ir nozīmīgs ikdienas saziņas kanāls ar saviem tuviniekiem un draugiem, tāpēc tas ir ļoti būtiski, ka valsts savējos uzrunās tur, kur viņi pavada laiku. Draudzīgas attiecības sākas ar smaidu, to arī novēlam valsts pārvaldei komunikācijā ar sabiedrību - cilvēcība, pazemība un humors ir tas ko mēs sagaidām no lapas "Valsts draugiem".

Fotogalerija no „Valsts Draugiem“ atklāšanas pasākuma

33 cilvēkiem patīk

Vairāk