Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Decembris, 2016

Kopā uz Sicīliju 3

Ko darīt, kad gada stindzinošā sezona ar joni nāk virsū, bet vēl gribas kārtīgi izdauzīties pa āru? Viena laba doma varētu būt piedalīšanās ikgadējā “Pērkam Kopā” orientēšanās spēlē! 
Ideja gaužam vienkārša – spēlē, kas Rīgas robežās tiek organizēta jau piekto gadu, var piedalīties ikviens, kurš kaut reizi dzīvē ir iedomājies: “Ak, ja vien kāds man uzdāvinātu ceļojumu – vienkārši tāpat!”. Labi, varbūt ne gluži “vienkārši tāpat”, jo nelielas pūles spēlētājiem bija jāpieliek, bet, ticiet mums, balva bija tā vērta.
Šogad spēlei kopumā pieteicās 969 komandas, no kurām visus spēles uzdevumus spēja izpildīt 130 komandas. Uzdevumi – kā jau kārtīgā orientēšanās spēlē pienākas – iekļāva īpašas norādes, kuras veda spēlētājus no viena spēles punkta uz nākamo, un fotouzdevumus katrā spēles kontrolpunktā. 
Bet vakarā – saldais ēdiens kokteiļbārā “Kaļķu Vārti” jeb lielā izloze un grupas “Rock'n'Berries” koncerts! Komandas saņēma dažādas simpātiju balvas no “Pērkam Kopā” sadarbības partneriem, bet galveno balvu - ceļojumu uz Sicīliju - ieguva komanda “Legal Mafia”. Viņi spēlē piedalījās pirmo reizi un solījās to darīt arī turpmāk. Kā nu ne – pēc tik lieliskas balvas āķis noteikti ir lūpā. 
Starp citu, šogad orientēšanās spēle bija īpaša, jo noslēguma pasākumā spēles dalībnieki iestudēja unikālu “Pērkam Kopā” deju. 

30 cilvēkiem patīk

Vairāk