Daiņa fotogrāfijas

Ieteikt
 60

Bezmaksas fotosesijas

Šajā lapā informēšu par bezmaksas sadarbības iespējām un radošajiem projektiem, kas ļaus jums iegūt bez maksas bildes savā īpašumā. Saites būs minētas pašā apakšā.
Reizēm iespējama bezmaksas sadarbība ar nestandarta, bez kompleksiem vai kā savādāk interesantiem cilvēciņiem. Interesantie modeļi ir tādi, kas var kaut ko specifisku piedāvāt: profesionālais sports, balets, cirks, specifisks izskats, specifiskas prasmes, specifiski tērpi, aksesuāri, telpas, vietas, eksotiski zvēri, idejas utt. Lai saprastu, kas ir specifisks izskats, tad var apskatīties kaut vai vienu bildi:
Ja izdomājat, ka vēlaties fotografēties bez maksas, atbilstat kaut kādā mērā iepriekš rakstītajam un ļaujat bildes izmantot (reklāmas, konkursi, izstādes, portfolio utt.), tad uz e-pastu latfoto@gmail.com jāsūta vēlams šādi dati: vārds, uzvārds, telefons, pilsēta, vecums, augums, apkārtmēri, defekti (rētas, tetovējumi, pīrsingi utt.), cik tālu iespējams atkailināties (mākslas kailfoto, topless, caurspīdīgs, apakšveļa vai tikai apģērbā), vai ir kādas prasmes (balets, profesionālais sports utt.), vai ir kādi specifiski tērpi, aksesuāri, pieejamas kādas telpas, vietas, eksotiski zvēri, idejas utt. Vīriešiem nedaudz mazāk šie dati varētu būt. Ja ir kādas savas vēlmes, tad tās arī varat pierakstīt. Tāpat pievienojiet vismaz divas fotogrāfijas (der arī ar mobilo telefonu pie spoguļa) vienu pilnā augumā (vēlams ar mazāk drēbēm), lai var redzēt augumu un otru portretu, lai var redzēt acis un vēlams bez stilista vai datorapstrādes līdzdalības. Uzrakstiet arī ko paši labāk vēlētos (savas vēlmes). Ērtībai ir izveidota interneta modeļu pieteikšanās anketa.
Ja tiekat izvēlēti kādai fotosesijai, tad rezultātā iegūstat visai padaudz apstrādātas bildes no dažādiem sižetiem, kā arī visas daļēji apstrādātas bildes DVD diskos savai izmantošanai. Sadarbība ir uz TFCD nosacījumiem, par ko vairāk var lasīt šajā lapā. Bet šeit var izlasīt kā notiek bezmaksas fotosesija.
Nepilngadīgiem nekādas erotiskās vai pornogrāfiskās fotosesijas un parastām fotosesijām vecāku rakstiska atļauja vai pat klātbūtne.
Aktuālie bezmaksas sadarbības projekti:
Bez foršajiem modeļiem netop arī foršās bildes, tā ka droši piesakāmies un abpusēji tiksim pie foršām jaunām bildēm ;-).