Citadele ®

Oficiālā lapa
Ieteikt

Juridisko personu atsauksmes

A/s Liepājas Metalurgs

Ar Profesionālo Studiju Skola „Citadele” AS „Liepājas Metalurgam” ir izveidojusies veiksmīga ilgtermiņa sadarbība darbinieku profesionālajā pilnveidē. Sadarbība ilgst piekto gadu. Tās laikā uzņēmuma darbinieki ir apguvuši:
Izglītības iestādei ir atsaucīga vadība, dinamisks darba kolektīvs, savu darba specifiku zinoši un elastīgi lektori. Lektori ir praktizējoši speciālisti ar izglītību pedagoģijā. Pozitīvi ir vērtējami fakti, ka Profesionālo Studiju Skola „Citadele” izmanto interaktīvas, mūsdienīgas mācību metodes, nodrošina dažāda veida, aktualizētu metodisko materiālu.
Tā kā sniegto izglītības pakalpojumu kvalitāte ir augstā līmenī, tiek plānots sadarbību ar „Komplekss Citadele” SIA Profesionālo Studiju Skolu „Citadele” turpināt.
 AS „Liepājas Metalurgs” galvenā ekonomiste  Benita

______________________________________________________________________________________


Latvijas Nacionālais Metroloģijas centrs
Profesionālo Studiju skolas "Citadele" darbinieku profesionalitāte, precizitāte un kompetence studējošo cilvēku tālākizglītībā ir augstā līmenī. Lektori ir praktizējoši speciālisti ar lielu pieredzi savā profesijā, kā arī padagoģiskajā darbā. Mācību procesā tiek pielietotas mūsdienīgas apmācību metodes, aktualizēti metodiskie mācību materiāli. Skolas direktore ir atsaucīga, godīga, ar ar lielu darba pienākumu izpildes atbildību.
Esam gandarīti par kopīgi sasniegto rezultātu. Ar šo pateicamies Jums par veiksmīgu sadarbību un izsakām gatavību arī turpmāk sadarboties, un izmantot  Jūsu sniegtos pakalpojumus.
LNMC Liepājas nodaļas vadītājs Andris 

_______________________________________________________________________________

Lauma
Sadarbības ietvaros ar Profesionālo Studiju Skola „Citadele” ir īstenoti projekti par darbinieku apmācību darba aizsardzības, ugunsdrošības, pirmās palīdzības sniegšanas kursos.
Veidojot attiecības ar klientiem, izglītības iestādes vadība cenšas elastīgi reaģēt uz klienta vēlmēm un vajadzībām, vienlaicīgi nodrošinot tiesību aktu prasību izpildi.
Skolas darbības moto ir: atvērtība, elastīgums, kreativitāte, kā rezultātā skolas solījumi saskan ar rezultātiem. Izglītības iestāde iegulda ievērojamu darbu un resursus, lai izglītības kvalitāte būtu iespējami augstākā līmenī.
Lektori ir savā jomā praktizējoši speciālisti. Lektori izmanto piemērotas mācību metodes, nodrošina aktualizētu metodisko materiālu un konsultācijas.
 Rekomendēju sadarbību ar Profesionālo Studiju Skola „Citadele”.
SIA  „LAUMA FABRICS” pilnvarotā persona darba un vides aizsardzības jomā  Nataļja 

_______________________________________________________________________________

Nodarbinātības valsts aģentūra

Liepājas Profesionālo studiju skolā "Citadele" strādā profesionāli pasniedzēji, kuri savu darbu veic kvalitatīvi, skolā ir elastīga un radoša pieeja mācību procesa organizēšanā. Atsauksmes no klientiem ir ļoti labas un mācību procesa organizēšana vienmēr - augstā līmenī.
NVA Liepājas filiāles vadītāja Dace 

______________________________________________________________________________

Latvijas Republikas Nacionālie Bruņotie Spēki
NBS NP 1. Reģionālais Nodrošinājuma Centrs ilgtermiņa sadarbībā ar Profesionālo Studiju skolu "Citadele" ir sasniedzis izvirzītos uzdevumus darbinieku  tālākizglītībā. Izglītības iestāde ir ar labu reputāciju, tās solījumi saskan ar rezultātiem. Sadarbības ietveros ir īstenoto projekti par darbinieku apmācību darba aizsardzības un ugunsdrošības kursos. Izglītības iestāde uztur draudzīgas attiecības ar ikvienu kursantu, aktīvi veic refleksiju. Lektori ir savā jomā zinoši un praktizējoši speciālisti. Lektori izmanto piemērotas mācību metodes, nodrošina aktualizētu metodisko materiālu, sniedz konsultācijas.
Veidojot attiecības ar klientiem, izglītības iestāde vadās no augstas ētikas normām, ir godīga un atsaucīga. Sniegtā izglītības kvalitāte ir augstā līmenī un iegūtās zināšanas nodrošina darbinieku profesionālās iemaņas.
Rekomendēju sadarbību ar Profesionālo Studiju skolu "Citadele".
NBS NP 1. RNC komandieris R. Žukovskis

___________________________________________________________________________




Ilgtermiņa sadarbībā ar Profesionālo studiju skolu "Citadele" ir sasniegti iestādes izvirzītie mērķi darbinieku tālākizglītībā. Izglītības iestāde ir ar labu reputāciju, tās solījumi saskan ar rezultātiem.
Sadarbības ietvaros ir īstenoti projekti par darbinieku apmācību darba aizsardzības, ugunsdrošības, civilās aizsardzības, pirmās palīdzības sniegšanas kursos. Pozitīvi vērtējams fakts, ka izglītības iestāde uztur draudzīgas attiecības ar ikvienu kursantu, aktīvi veic refleksiju. Lektori ir savā jomā praktizējoši speciālisti ar izglītību pedagoģijā. Lektori izmanto piemērotas mācību metodes, nodrošina aktualizētu metodisko materiālu, turpina savu tālākizglītību.
Veidojot attiecības ar klientiem, biznesa partneriem un sabiedrību, izglītības iestāde vadās no augstas ētikas normām, ir godīga, atsaucīga. Izglītības iestāde iegulda ievērojamu darbu un resursus, lai izglītības kvalitāte būtu iespējami augstākā līmenī. Izglītības iestādes darbības nozīmīgi raksturlielumi ir atvērtība, elastīgums, kreztivitāte.
Liepājas pilsētas izglītības pārvaldes vadītāja L. Molčanova

__________________________________________________________________________

Liepājas Universitāte
Profesionālo Studiju skola "Citadele" ilgtermiņa izglītojošā darbībā vairākās nozīmīgās profesionālās darbības jomās (uzņēmējdarbība, vadība, darba aizsardzība un ugunsdrošība), mērķtiecīgi un sistemātiski pilnveidojot izglītojošā procesa kvalitāti, ir sasniegusi iestādē izvirzītos mērķus profesionālās darbības un pieredzes pilnveidošanā un tālākizglītībā.
Izglītības iestādes darbība ir akreditēta. Sadarbības ietvaros ir īstenoti projekti par darbinieku apmācību darba aizsardzības, ugunsdrošības, civilās aizsardzības , pirmās palīdzības sniegšanas kursos u.c. Izglītības iestādes darbību raksturo laba reputācija un ir pietiekams klientu sociālais pieprasījums iestādes produktīvai darbībai.
Izglītības iestādes profesionālais piedāvājums un tās darbinieku izglītojošie mērķi atbilst praktiskās realitātes problēmu risinājumiem. Izglītības iestādes darbības nozīmīgi raksturlielumi ir atvērtība, elastīgums un kreativitāte.
Lektori ir savā jomā praktizējoši speciālisti ar daudzveidīgu profesionālo izglītību un darba pieredzi pedagoģijā. Lektori izmanto interaktīvās mācību metodes, savā darbā orientējas uz darbu ar pieaugušo auditoriju, mērķtiecīgi tiek nodrošināta metodisko materiālu izstrāde un paplašināšana. Mācību spēki turpina savu tālākizglītību atbilstoši "Citadeles" profesionālajam piedāvājumam.
Liepājas Universitātes profesore, pedagoģijas doktore A. Samuseviča

___________________________________________________________________________

SIA "Pindstrup Latvia"
Sadarbībā ar Profesionālo Studiju Skola „Citadele” mums tiek īstenota veiksmīga darbinieku profesionālā izglītība. Sadarbība notiek no 2004. gada.
Sadarbības ietvaros vairākkārt ir īstenotas sekojošas izglītības programmas:
1.      „Darba aizsardzība un drošība. Pamatlīmeņa zināšanu programma darba aizsardzības speciālistu un uzticības personu apmācībai”;
2.      „Ugunsdrošība un aizsardzība”;
3.      „Bīstamo iekārtu apkalpojošā personāla apmācība operatoriem un pacēlāja groza strādniekiem”;
4.      „Bīstamo iekārtu apkalpojošā personāla apmācība stropētājiem un celtņu operatoriem”
5.      „Darba aizsardzība derīgo izrakteņu izpētē un ieguvē. Drošs darbs karjeru tehniskajā ekspluatācijā”.
Darbinieku atsauksmes par skolu vienmēr ir labas. Patīk tas, ka izglītības procesu ir iespējams ieplānot laikā, kad darbiniekiem ir iespējams mācīties, tai skaitā sestdienās un svētdienās. Apmierina lektoru kompetence un elastība, pasniegšanas prasmes un manieres, skolas vadības stils un metodes, mācību vielas un materiāla uzskatāmība un sasniedzamība.
 Šobrīd kopīgi ar „Komplekss Citadele” SIA Profesionālo Studiju Skolas „Citadele” vadību plānojam aktivitātes projektā, lai piedalītos Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras izsludinātajā projektā par darbinieku apmācību un kvalifikācijas celšanu’, izmantojot Eiropas Savienības līdzekļus.
SIA "Pindstrup Latvia" direktora vietnieks darba aizsardzības un drošības jautājumos Leonīds Davidovs