Citadele ®

Oficiālā lapa
Ieteikt

Fizisko personu atsauksmes

Lāsma, atsauksme par Profesioālo Studiju Skolu Citadele:
Sadarbības mērķis: apgūt grāmatvedību. Esmu ieguvusi zināšanas grāmatvedībā. Esmu apmierināta ar rezultātu. Visi 3 lektori ļoti labi māk pasniegt savu priekšmetu un patīkami klausīties - mācīties. 13.07.2012.
Anda, Profesionālo Studiju Skolas Citadele vērtējums, atsauksme:
Sadarbības mērķis: apgūt un pilnveidot zināšanas grāmatvedībā. Sadarbības rezultāts ir veiksmīgs - labi pasniedzēji. Skolas vadība ir pretimnākoša, atbalstoša, saprotoša. Skolas lektori ir profesioāli savā nozarē. Metodiskais materiāls ir labs, no pasniedzēja stāstītā - rādītā. Skolai piemīt īpašības: ētikas normu ievērošana, godīgums, cenšanās izprast klienta vēlmes, atsaucība, kreativitāte, draudzīgums. Atsauksme iesniegta skolā 13.07.2012.
Larisa, Profesionālo Studiju Skolas Citadele vērtējums, atsauksme:
Apgūtas un pilnveidotas zināšanas grānatvedībā. Skolas vadība: ļoti atsaucīga, paldies viņai! Metodiskais matariāls - labs, mācību metodes - ļoti labas, atsaucība - laba, konsekvence un principialitāte - ļoti labi. Vēsrtējums sniegts 13.07.2012.
Anda, atsauksme par Profesionālo Studiju Skolu Citadele:
Sadarbības mērķis: paildināt zināšanas grāmatvedībā. Sadarbības rezultats: iegūtas papildus zināšanas.Skolas lektori ir pretimnākoši, atsaucīgi. Skolas īpašības: godīgums, cenšanās izprast klienta vēlmes, atsaucība, elastība, kreativitāte. 13.07.2012.
Anna, atsauksme par Profesionālo Studiju Skolu Citadele:
Sadarbības mērķis: kvalifikācijas paaugstināšana grāmatvedībā. Sadarbības rezultāts: veiksmīgs. paldies par sadarbību! Skolas lektoram, Raimondam Baumanim īpaša pateicība. Skolai piemīt īpašības: godīgums, ētikas normu ievērošana, cenšanās izprast klienta vēlmes, elastība, kreativitāte, konsekvence un principialitāte. Atsauksme sniegta 13.07.2012.
Jorana, atsauksme par Profesionālo Studiju Skolu Citadele:
Sadarbības mērķis: apgūt un pilnveidot zināšanas grāmatvedībā. Sadarbības ilgums: 6 mēneši (960 st.) un 19 darba dienas (150 st.). Iegūta kvalifikācija "Grāmatvedis", apmeklēti kursi "Nodokļi un nodevas, gada pārskats", nākotnē plānoju mācīties "Projektu vadību". Skolas vadība pretimnākoša un studentiem atsaucīga. Visi piedāvātie skolas lektori iemācīja vērtīgas lietas, kas noder ikdienas dzīvē. 13.07.2012.
Leonora vērtē Profesionālo Studiju Skolu Citadele:
Sadarbības mērķis ir stiprināt angļu valodas prasmes, izveidot jaunus kontaktus. Apgūtā programma - angļu valoda, Intermediate līmenis. Sadarbības rezultāts ir ļoti labs. Skolas vadība ir izcila, atsaucīga un pretimnākoša. Skolas lektori ir izcili - zinoši, atsaucīgi un ar savu rozīnīti. Metodiskais meteriāls ir pilnībā nodrošināts. Mācību metodes ir pārdomātas un interesantas. Ētikas, ētikas normu ievērošana - neviena pārkāpuma. Skolai pilnībā piemīt godīgums, cenšanās izprast klientu vēlmes, atsaucība. Skolai piemīt īpašības: elastība, kreativitāte, konsekvence un principialitāte. Citadele ir draudzīga, jūties vajadzīgs un noderīgs, kā esi gaidīta persona. 7. jūlijs, 2012.
Edijs sniedz atsauksmi par Citadeli:
Apguvu angļu valodu. Šī bija pirmā saskarsme ar šo skolu, bet gan jau, ka ne pēdējā. Tā kā šeit tiek pasniegta s dažāda veida programmas, tad gan jau, ka kādu apgūšu šeit. 5 nedēļu laikā uzlaboju savas angļu valodas zināšanas visos virzienos - gramatikā, runāšanā, izrunā, vārdu krājumā. Skolas vadība cenšas darīt tikai to labāko studentu labā! par savu pasniedzēju Natāliju varu teikt tikia to labāko! Skolas darbību un īpašības vērtēju pozitīvi. Ļoti labi mācību materiāli. Man piemērotas mācību metode, kas man ļoti patika. Skolai piemīt godīgums, cenšanās izprast klienta vēlmes, elastība, kreativitāte, konsekvence un principialitāte. Atsaucība piemīt ļoti lielā mērā. Draudzīgums - par to nevar sūdzēties! 06.07.2012.
Janīna vērtē Profesionālo Studiju Skolu Citadele:
Sadarbības rezultāts: kvalitatīvs, ļoti labs. Skolas vadība ir normāla. Skolas lektori ir teicami, izcili. Metidiskais materiāls ir teicams. Mācību metodes: labas. Skolas īpašības ir godīgums, cenšanās izprast klientu vēlmes, atsaucība, elastība.
Diāna, atsauksme par Citadeli:
Mācījos Grāmatvedību. Ieguvu padziļinātas zināšanas. Skolas vadība ir pretimnākoša, risināja mācību gaitā radušās problēmas. Grāmatvedības pasniedzējas Margarita Drožžina, Lita Nābele, Ingrīda Griņēviča - visas labi apmācīja, prasmīgas, īpaši Margarita. Skolas vadība ir draudzīga, pretimnākoša.
Viktorija, grāmatvede, atsauksme par Citadeli:
Mācījos grāmatvedību, bija kvalifikācijas celšana. Apguvu: finanšu grāmatvedību, vadības grāmatvedību, datorprogrammas 1C, Zalsktis. Sadarbības rezultāts ir labs, uzzināju daudz jauna. Skolas vadība - laba. Metodiskais materiāls nodrošiāts, diezgan labs.
Nataļja par skolu Citadele:
Sadarbības rezultāts - labs, kā nekā tās ir manas zināšanas! Skolas vadība ir ļoti laba. Skolas lektori skaidroja materiālu skaidri un gaiši. Metodiskais izdales materiāls 160 stundu programmai ir par daudz. Citadele ir draudzīga.
Marina, atsauksme par skolu Citadele:
Sadarbība: kursi Grāmatvedība- kvalifikācijas paaugstināšana. Sadarbības rezultāts ir labs. Grāmatvedības pasniedzēja Margarita Drožžina ļoti patīk!!!
Radions, inženieris vērtē Profesionālp Studiju Skolu Citadele, atsauksme:
Mācījos Nekustamnā īpašuma apsaimniekošanu. Skolas vadība - laba, Skolas lektori - labi. Metidiskais materiāls - labs. Ētikas normu ievērošana - labi.
Sandra, mārketinga komunikāciju speciāliste sniedz atsauksmi par Profesionālo Studiju skolu Citadele:
Sadarbības virziens: mācības nekustamā īpašuma apsaimniekošana, 320 stundas. Turpināšu mācīties Citadelē par namu pārzini. Ļoti patika Silvija Berga.
Jeļena, atsauksme par Citadeli:
Apgūta profesionalās pilnveides programma Nekustamā īpašuma apsaimniekošana. Skolas lektori- zinoši, saprotoši, izpalīdzīgi.
Kristīne par skolu Citadele:
Iegūta apliecība projektu vadībā, iegūtas zināšanas - gan teorētiskās, gan praktiskās. Skolas vadība ir atsaucīga, organizēta, spējīga strādāt elastīgi. Skolas lektori ir savu darbības jomu pārzinoši. Metodiskais metariāls bija nodrošināts. Skolas darbība atbistoši ētikas kodeksam.
Ināra, atsauksme par Profesionālo Studiju skolu Citadele:
Mērķis bija iegūt informāciju par Projektu Vadību. Patīkami bija sadarboties ar administratoriem, - prozitīva attieksme.
Aija, atsauksme par skolu Citadele:
Sadarbības mērķis bija iegūt informačiju par projektu vadību. Sadarbības rezultāts ir izstrādāts projekts. Skolas vadībai raksturīgs: ieinteresētība par savien klientiem. Skolas lektori pārsvarā Lieliski. Skolas atsaucība - laba, skola darudzīga.
Dace, atsauksme par skolu Citadele:
Sadarbības mērķis bija apgūt projektu vadības metodi un uzrakstīt savu projektu. Sadarbības rezultāts - iegūtas zināšanas projektu vadībā. Uzrakstīts un vietējā pašvaldībā iesniegts projekts iedzīvotāju iniciatīvas konkursam.
Lija, atsauksme par Citadeli:
Apguvu padziļināti datorzinības, kuras bija ļoti nepieciešamas tālākai darba meklēšanai. Skolas vadība - ļoti atsaucīga, iejūtīga. Metidiskie materiāli tika izsniegti katru mācību stundu.
Aija, atsauksme par Citadeli:
Par skolas vadību: ļoti kulturāli, saprotoši, izpalīdzīgi. Esmu ļoti pateicīga jūsu skolai "Citadelei"! par skolas leltoriem: mūsu skolotāja Sanitiņa ir ļoti mīļa un ar pietiekami lielu izturību. Mācību metodes ļoti labas. Draudzīgums SUPER!
Inta, atsauksme par Citadeli:
6 nedēļas mācījos datorzinības. Skola s vadība ir atsacīga, laipna. Un palikt tādai pašai turpmāk! Skolotāja ļoti labi māk paskaidrot mācības. Skolas elesatība laba, kreativitāte - ļoti laba.
Tatjana, atsauksme par Citadeli:
Plāni - nākōtnē (turpināt) mācīties, jo sadarbības rezultāts ļoti apmierina. Skolas vadība un skolas lektori ir ļoti labi. Skolas darbība ir ļoti labā līmenī. Atbilst cenšanās izprast klienta vēlmes.
Anželika, atsauksme par Citadeli:
Sadarbības mērķis ar Citadeli - iegūt jaunus draugis, iemācītues kaut ko jaunu. Pēc izglītības programmas apguves ir vēlēšanās mācīties tālāk datorzinības ar priekšzināšanām. Skolas vadība bija pretimnākoša un ļoti atsaucīga. Ļoti apmierināja skolotāju pacietība darbā ar mums. Skola strādā ļoti labi. Metodiskais materiāls apmierina pilnībā.
Tatjana, atsauksme par skolu Citadele:
Sadarbības virziens- informātika. Skolas vadība ļoti izpalīdzīga. Pasniedzēja informātikā ļoti jauka, atsaucīga, izpalīdzīga, vienmēr laipna un smaidīga. Skolai piemīt cenšanās izprast klientu vēlmes.
Jolanta, atsauksme par skolu Citadele:
Skolas vadība ir jauka. Skolas lektori ir jauki. Metodiskais materiāls mani apmierināja. Skola ir godīga, cenšas izprast klienta vēlmes, ir atsaucīga, elastīga, draudzīga.
Olga, atsauksme par Profesionālo Studiju skolu Citadele:
Skolas vadība ir ļoti laba. Skolas lektori ir ļoti, ļoti labi.
Kristina, atsauksme par skolu Citadele:
Sadarbības rezultāts ir jaunu zināšanu ieguve. Citadelē ir ļoti labvēlīgs personāls. Pasniedzēji prot paslavēt, ir labvēlīgi, prot paskaidrot tēmu.
Ņina, atsauksme par Profesionālo studiju skolu Citadele:
Sadarbības mērķis - atrast darbu. Skolas vadība ir uzmanīga. Labestīgs, uzmanīgs pedagogs.
Ludmila, atsauksme par Profesionālo Studiju skolu Citadeli:
Par skolas vadību: korekti, profesionāli, ļoti uzmanīgi attiecas pret cilvēkiem. Skolas lektors Aleksejs Jurenoks ir augstas klases profesionālis. Skolas telpas ir ērtas. Skolā ir labs kolektīvs, ļoti draudzīgs un uzmanīgs kolektīvs. Metodiskais materiāls ir perfekts. Godīgums - augstā līmenī.
Regīna, Vācu biedrības pārstāve:
Apgūta Projektu vadības programma. Kurss palīdz īstenot savus mērķus dzīvē. Materiāltehniskais nodrošinājums ir labs, programmma - laba. Citadeles lektori ir zinoši, atbildīgi, ļoti atsaucīgi. Skolā ir draudzīga vide, skola īsteno programmas, ievērojot konsekvenci, kreatīvi.
Dina, skolotāja:
Skolas vadība ir strādīga. Mācību programmai ir skaidrs, saprotams mācību grafiks. Skolas vadība ir ļoti atsaucīga un pretimnākoša.
Zigmārs par Komplekss Citadele SIA Profesionālo Studiju Skola Citadele:
Beidzot izglītības programmu, ir iegūtas plašākas zināšanas projektu vadībā! Skolas vadība ir pozitīva, pretīmnākoša. Skolas lektori ir kompetenti savā nozarē. Skola ļoti cenšas izprast klientu vēlmes, ir atsaucīga, kreatīva. Profesionālo Studiju Skola Citadele ir ļoti draudzīga.
Solvita par Profesionālo Studiju Skolu Citadele:
Mācījos un apguvu apmācību kursu Projektu vadību, mācījos 2 mēnešus. Ir iegūtas zināšanas un izglītības dokuments. Attiecībā uz skolas vadību: laba organizācija, labs nodrošinājums. Skolā Citadele valda laba gaisotne un vispārēja atsaucība. Skolas lektori ir zinoši, ar pieredzi praktiskajā darbībā. Ļoti labs metidiskais meteriāls un ļoti labas mācību metodes.
Ksenija, atsauksme par skolu Citadele:
Sadarbības ilgums: 07.06.2012-18.07.2012. Sadarbības virziens: datorzinības ar priekšzināšanām. Ieguvu jaunas zināšanas par dokumentu apstrādi, arī vairāk par dokumentu sasaistīšanu vienā. Skolas vadība ir ļoti atsaucīga, saprotoša, atsaucīga. Skolotājas ir ļoti laipnas, jautras. Ļoti patīksami mācīties. Labāk var apgūt jaunas zināšanas. Metodiskais materiāls - praktiks, darba lapas, ļoti labi. Mācību metodes - izcilas. Teicami ir ētikas normu ievērōšana, godīgums, kreativitāte. Ļoti labi vērtēts - cenšanās izprast klientu vēlmes. Atsaucība - izcila. Draudzīgums - izcili. 18.07.2012.
Jūlija, atsauksme par skolu Citadeli:
Pilnveidoju datorzināšanas. Uzzināju daudz jauna un atkārtoju jau zināmo. Mani viss apmierina. Par skolas vadību: ļoti labi, saprotoši un atsaucīgi. Man pasniedza Danute. Viņa ir ļoti cilvēciska. Metodiskais materiāls ļoti labs. Kolēģi un pasniedzēja ir draudzīgi. 18.07.2012.
Aigars, Liepājas Speciālās Ekonomiskās Zonas pārvaldes tehniskā direktora vietnieks
Kursi bija ļoti interesanti un saturīgi. Apmācību laikā tika izmantotas interaktīvas, modernas mācību metodes. Skola nodrošināja aktualizētu metodisko materiālu. Daudz noderīgas informācijas ir pieejama skolas mājas lapā internetā. Skolas vadība bija ļoti atsaucīga un tās solījumi saskanēja ar iegūtajiem rezultātiem. Konsultācijas ar skolas lektoriem bija ļoti vērtīgas, jo guvu nepieciešamās zināšanas. Zināšanas, ko guvu kursu laikā, bija augstā līmenī.
Savu iespēju robežās veikšu tālāku skolas popularizēšanu un ilgtermiņa sadarbību darbinieku tālākizglītībā.
Aigars

_______________________________________________________________________________
Gundega, Rīgas tehniskās universitātes (RTU) Liepājas filiāles saimniecības vadītāja

Augsti vērtēju skolas darbinieku profesionālo kompetenci, kā arī labvēlīgo attieksmi. Skola ir ar labu reputāciju. Skolas direktorei Zālmansones kundzei liels paldies par radīto mājīgumu un gādību mācību laikā !
Gundega
_______________________________________________________________________________

Vera, SIA „Mūrnieks” valdes priekšsēdētāja
Mūsu sadarbības ietvaros ir īstenoti projekti par darbinieku apmācību darba aizsardzības, ugunsdrošības, civilās aizsardzības, pirmās palīdzības sniegšanas kursos. Pozitīvi vērtējams fakts, ka izglītības iestāde uztur draudzīgas attiecības ar ikvienu kursantu, aktīvi veic refleksiju. Lektori ir savā jomā praktizējoši speciālisti ar izglītību pedagoģijā. Lektori izmanto piemērotas mācību metodes, nodrošina aktualizētu metodisko materiālu, turpina savu tālākizglītību.
 Veidojot attiecības, izglītības iestāde vadās no augstas ētikas normām, ir godīga un atsaucīga. Izglītības iestāde iegulda lielu darbu un resursus, lai izglītības kvalitāte būtu iespējami augstākā līmenī. Izglītības iestādes īpašības: atvērtība, elastīgums, kreativitāte.
Rekomendēju sadarbību ar „Komplekss Citadele” SIA Profesionālo Studiju Skola „Citadele”.
Vera

______________________________________________________________________________

Gints, SIA "Euroshop" pārdošanas daļas vadītājs
Guvu lieliskas zināšanas, kas noderēs turpmāk, kāpjot pa karjeras kāpnēm. Skolas vadība - pretimnākoša. Skolas lektori - zinoši, saprotoši, ae citādāku pieeju nekā citās skolās, protams, pozitīvā nozīmē !
Gints 

_______________________________________________________________________________

Kristīne, jauniete

Sadarbības rezultāts ir ļoti labs ! Skolas vadība ir ļoti laba, NEKAD neatteiks ! Skolas lektori: vis - tie - labākie, kas var būt. Skola izprot manas vēlmes. Viss ir savās vietās un LABĀK NEVAR BŪT!
Kristīne 

______________________________________________________________________________

Normunds, SIA "Baltic Rim" galvenais tehniskais speciālists

Skola ir labi aprīkota, ir daudz pieejamā materiāla kursa veiksmīgai pabeigšanai. Lektori ir zinoši speciālisti savā jomā. Ir iespējams konsultēties. Tas palīdz mācību procesam. Skolas vadība ir ļoti pretimnākoša. Skolas izglītības līmenis ir ļoti augsts un profesionāls. Apmācību laikā kolektīvs ir labi saliedēts un draudzīgs.
Ar LIELĀKO prieku apgūtu vēl kādu kursu, ko organizē šī skola !
Normunds