BLISS.LV

Ieteikt
 1

Virziņkāpostu siera kraukšķi

Oriģināli šī recepte tiek pasniegta ar paštaisītu vegānu siera mērci, kur siera garšu sniedz ēdamās rauga pārslas, kuras daudziem ir nezināms produkts, te par to vairāk - http://www.ekoveikals.lv/lv/partika/pied… . Bet rauga pārslu vietā iespējams pierīvēt parastu sieru.

Sastāvdaļas:

2 ēdamkarotes rafinētas kokosriekstu vai augu eļļas

1/3 tase nesālītu Indijas riekstu

¼ tase ēdamā rauga pārslu

½ citrona sulas

2 ēdamkarotes sojas mērces

2 tējkarotes sinepes

2 daiviņas ķiploka

1 buntīte virziņkāpostu, kuri atdalīti no kātiņiem un čipšu lieluma gabaliņos

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 90 grādiem. Blenderī sasmalcina Indijas riekstus, pievienojot klāt eļļu, līdz masa atgādina zemesriekstu sviestu. Pēc tam pievieno un apstrādā pārējās sastāvdaļas, izņemot, virziņkāpostus. Lielā, sausā bļodā virziņkāpostus rūpīgi samaisa ar sieraino masu, bet jāatceras, ka kāpostlapām jābūt pilnībā sausām, citādi siera masa tiem nepieķersies klāt. Pēc tam kāpostu lapas izklāj uz cepamparīra un pannas un liek krāsnī aptuveni uz stundu, vai kamēr tās kļuvušas sausas un kraukšķīgas. Šos kraukšķus termiski noslēgtus var glabāt līdz pat trīs dienām.

iepriekšējā55. no 100nākamā

Veselīgas un garšīgas virziņkāpostu receptes

Ievietoja: BLISS.LV 1. mar 2014 10:23

Citas šīs lapas galerijas