Zemesvējš

Ieteikt
 1

Sibilla

„SIBILLA” PIEDĀVĀJUMS.    
Lauku tēju maisījumi no Latvijā audzētiem un vāktiem augiem.
Lietošana  – 1 ēdamkaroti tējas apliet ar 250g karsta ūdens, nostādināt 5 -15 min. Tēju maisījumus var lietot visi bez ierobežojuma.
Šo tēju pagatavošana ir 100% roku darbs.
Svars 60 +/- 5g, ieteicams līdz nākamā gada rudenim.
Izgatavotājs: Marija Blūma-Kauliņa, Adrese: Latvija, Talsu nov. Vandzenes pag. „Lagzdiņas”, LV-3284
Sīkāka un jaunāka informācija: http://www.zemesvejs.mozello.lv

Tējas maksā 2.60 - 2.80 eiro iepakojumā, nefasēta tēja (sākot no 300g) 40,- E/kg.
Pasūtīt: e-pasts: moiras@moirunams.lv
tālr.: 29393605  - Marija.
Tējas top Talsu novadā, regulāri tiek piegādātas Ventspils - Talsu - Tukuma - Jūrmalas - Rīgas robežās, vai pa pastu.

1.„Miera vējos”
Tēja ar nomierinošu iedarbību, atslābina un relaksē, samazina psiholoģisko problēmu svarīgumu, līdzsvaro asinsspiedienu. Palīdz pastiprināta stresa periodos. Nomierina darba dienu vakaros. Līdzsvaro un nostiprina nervu sistēmu, atbrīvo no negatīvas enerģētikas. Mazina sāpes iekšējo orgānu spazmu un traumu gadījumos, nomierina gremošanas sistēmu.
Sastāvs: Kazrozes laksti, Raudenes laksti, Vībotnes laksti, Apšu lapas, Bērza lapas, Kadiķa skujas, Jasmīna ziedi.

2.„Vienmēr priekā”
Uzmundrinoša tēja, kas satur augus ar dabisku antidepresantu iedarbību, tādēļ ieteicama tumšajos gadalaikos, kad maz saules gaismas. Tēja atmodina organismu rītos, tonizē un palīdz koncentrēties. Tējai ir saskarsmi veicinoša iedarbību, tā satur dabiskos afrodiziakus un vairo savstarpējo pievilcību, tādēļ noderēs gan vakariem divatā, gan draugu lokā.
Sastāvs: Asinszāles laksti, Citronliānas laksti, Ķiršu lapas, Nauduļu laksti, Kazenes laksti, Kalmju un Anīslapu lofanta lapas.

3.„Apburtā princese”
Sievišķo enerģiju vairojoša tēja, attīra organismu no sārņiem, veicina ķermeņa lokanību. Līdzsvaro ciklu un atjauno sievišķo hormonu darbību. Dziedē iekšējos iekaisumus un profilaktiski novērš to veidošanos. Mazina stresu, atslābina un stiprina nervu sistēmu. Attīra ķermeņa ādu, palīdz tai atjaunoties un uzlabo ādas elastību.
Sastāvs: Baltās panātres laksti, Baltās Madaras laksti, Balandu laksti, Gandrenes laksti, Sarkanā āboliņa un Kliņģerīšu ziedi, Lielās nātres.

4. „Spēka vīram”
Tēja fiziskajam spēkam un vīrišķībai, līdzsvaro organismu, ceļ imunitāti un enerģijas līmeni. Uzlabo muskuļu un locītavu elastību, asinsriti iekšējos orgānos un seksuālo funkciju. Stiprina sirds un asinsrites sistēmas drbību. Uzlabo vielmaiņu un stimulē aizkuņģa dziedzeri. Dziedē iekaisumus un profilaktiski atvaira audzēju veidošanos, izvada no organisma kaitīgās vielas.
Sastāvs: Lazdu lapas, Pīlādžu lapas, Valriekstu lapas, Pelašķu laksti, Lupstāja laksti, Ceļmallapas, Dižzirdzenes.

5. „Pūķa galva”
Imunitāti stiprinoša tēja, veicina vielmaiņu un aktivizē visus organisma fizioloģiskos procesus. Sildoša tēja, kas pastiprina cilvēka enerģētisko aktivitāti. Veicina aknu un aizkuņģa darbību, stimulē hormonālo dziedzeru darbību. Izvada no organisma toksiskas vielas, attīra locītavas, un palīdz organismam atjaunoties pēc ilgākām slimībām. Noder gripas profilaksei.
Sastāvs: Pūķgalves laksti, Vārnkājas laksti laksti, Ugunspuķes laksti, Dzelzenes laksti, Vējmietiņu laksti, Kazenes laksti, Valrieksta lapas.

6.„Baltā dzērve”
Attīroša tēja, kas veicina sārņu izdalīšanos no organisma un enerģētisko attīrīšanos. Tēja palīdz samazināt lieko svaru, jo mazina apetīti un domas par ēdienu. Noderīga pēc fiziskiem vai emocionāliem satricinājumiem, pēc medikamentu vai alkohola lietošanas. Dziedē iekaisuma procesus, izvada šlakvielas un veicina intensīvu nieru, asinsvadu un limfas attīrīšanos.
Sastāvs: Vīnogu lapas, Bērzu lapas, Kazrozes laksti, Tīruma kosas laksti, Raspodiņu laksti, Grīšļu laksti, Gaiļbiksīšu ziedi.



7. „Meža māte”
Saaukstēšanās un vitamīnu tēja pieaugušajiem, īpaši noder rudenī un ziemā, aukstā un mitrā laikā. Efektīvi dziedē elpceļu iekaisumus, palīdz pret dziļo klepu, mazina temperatūru. Atvaira infekcijas un stiprina organisma dabiskās aizsargspējas. Nomierina un līdzsvaro veģetatīvo nervu sistēmu. Veicina svīšanu un intensīvu atveseļošanos.
Sastāvs: Islandes ķērpis, Avenes lapas, Vītola lapas, Baltegles skujas, Priedes skujas, Pelašķu laksti, Liepu lapas.

8. „Saules stariņš”
Saaukstēšanās un vitamīnu tēja bērniem. Garšīga un aromātiska. Normalizē temperatūru, mīkstina klepu, dziedina augšējo elpceļu iekaisuma procesus, atvieglo elpošanu, palīdz pret iesnām. Vispārējai organisma stiprināšanai un infekcijas slimību profilaksei var lietot gan mazi bērni, gan vecāki cilvēki. Nomierina un līdzsvaro gremošanas sistēmu. Neizraisa alerģiskas reakcijas.
Sastāvs: Liepu ziedi, Sarkanā āboliņa laksti, Kārkla un Māllēpes lapas, Meža zemenes laksti, Pīpenes ziedi, Deviņvīruspēka laksti.

9. „Studentu tēja”
Smadzeņu darbību un domāšanu veicinoša tēja, palīdz izmantot organisma rezerves un koncentrēties. Veicina vispārējo imunitāti un stimulē galvas asinsriti. Tēja uzmundrina, uzlabo garastāvokli, palīdz atmodināt organismu. Tēja palīdz atvairīt saaukstēšanos, vairo fizisko spēku un izturību, uzlabo hormonālos procesus un nostiprina imunitāti.
Sastāvs: Pelašķu laksti, Ugunspuķes laksti, Kazenes laksti, Asinszāles laksti, Lielās nātres laksti, Pētersīļu laksti, Timiāna laksti.

10. „ Pusdienu tēja”
Vēdera tēja, veicina gremošanu un atvieglo ēdiena uzņemšanu organismā. Stimulē žultsdarbību, uzlabo aknu un aizkuņģa darbību. Ieteicama pēc smagas un neierastas pārtikas lietošanas, pie viesībām un bagātīgi klātiem galdiem. Palīdz uzņemt organismam nepieciešamās pārtikas vielas, kā arī izvadīt šlakvielas. Mazina vēdera sāpes spazmu gadījumā.
Sastāvs: Usnes lapas, Mellenes laksti, Kumelītes laksti, Piparmētras laksti, Upeņu lapas, Staģes laksti, Biškrēsliņu laksti.

11. „Sapņu tēja”
Nomierinoša, aromātiska tēja, kas atvieglo aizmigšanu, kā arī veicina stabilu un veselīgu miegu. Tēja naktī piesaista vieglus un krāsainus sapņus, atvaira negatīvas enerģijas un pakāpeniski atraisa cilvēka radošās spējas. Līdzsvaro sirdsdarbību un palīdz pret saaukstēšanos. Pēc Sapņu tējas lietošanas cilvēks no rīta ir možs un enerģisks. Tējai ir rūgtena garša, tādēļ var lietot kopā ar medu.
Sastāvs: Apiņu augļkopas, Vīgriežu laksti, Vībotnes laksti, Māteres laksti, Liepu lapas, Raudenes laksti, Upesmētras laksti.

12.„Vasaras Vakars”
Viegla, garšīga, līdzsvarojoša tēja ar siltu vasaras aromātu. Tējai attīrošas un pretiekaisuma īpašības. Tā harmonizē organisma darbību, dziedina iekšējus iekaisumus, noderīga saaukstēšanās slimību profilaksei un pret klepu. Uzlabo nieru un aizkuņģa darbību, palīdz locītavu un muskuļu sāpju gadījumos. Nomierina nervu sistēmu, mazina stresa iedarbību.
Sastāvs: Upeņu lapas, Mārsila laksti, Balandu laksti, Gaiļbiksīšu ziedi, Pīpeņu ziedi, Viršu ziedi, Rudzupuķu ziedi.

Ir tējas visdažādākajām veselības vajadzībām - gan gatavi maisījumi, gan pagatavojami tieši pēc Jūsu pasūtījuma!


Zāļu maisījums "Bērnu vannām"
Augu maisījums piemērots zīdaiņu un mazu bērnu mazgāšanai un skalošanai, tas iedarbojas nomierinoši, mīkstina un dziedē ādu, atslāba bērna muskuļu tonusu, un padara vannošanas procesu bērnam un mātei patīkamu. Ūdens izplata patīkamu aromātu, un ēteriskās daļas pozitīvi iedarbojas caur ķermeņa ādu.

Lietošana: sauju maisījuma aplej ar 1 l karsta ūdens, ļauj ievilkties 10-15 minūtes un pievieno bērna vannas ūdenim. Iepakojums paredzēts 6-10 vannošanas reizēm.

Sastāvs:Kumelītes laksti, Bērza lapas, Māllēpju lapas, Ozola lapas, Balderjāņu ziedi, Egles skujas.
Svars no 50g, derīgs līdz 08.2016.g, Maksā 2,40


Aromaterapija pirtī un vannā – „Pirtstējas” un „Zāļu vannas”

Sausie maisījumi pirtij ir visefektīvākā dabiskā aromaterapija. Katrs maisījums satur septiņus dažādus augus.Tie jāieber kādā traukā un jāaplej ar karstu ūdeni – sauja maisījuma uz 2 litriem ūdens. Šo izvilkumu var gan lietot kā sviedrējošu zāļu tēju, gan pieliet pie pirtsslotu mērcējamā ūdens, gan pie ūdens ar ko uz akmeņiem uzmet garu, gan pie matu un ķermeņa skalojamā ūdens. Smaržīgos tvaikus var arī ieelpot un vienkārši turēt sev blakus uz lāvas. No viena uzlējuma vienlīdz labs efekts būs visiem cilvēkiem, kas vienlaicīgi atradīsies pirtī, jo aromāts ar tvaikiem piepildīs visu telpu.
Pašlaik pieejami pirtstēju maisījumi Mieram, Priekam, Spēkam, bet varu pagatavot maisījumus arī tieši jūsu vajadzībām.

Iepakojuma svars no 50g,  Maksā 2,60 eiro
Nefasēts maisījums, sākot no 300 g maksā 38,00 e/kg (piedāvājums pirtīm)



Pindulis
Zāļu veltnītis pirts masāžām.
Aromātiski sausie augi kopā ar baltā amoliņa vai vībotnes lakstiem, sarullēti veltnītī un ietīti linu audumā. Uz katra pinduļa rūnu raksts ar atbilstošu enerģētisku iedarbību. Veltnīša garums 25 cm.

Pirms lietošanas uz 1/2 stundu jāiemērc karstā ūdenī. Masējot vēlams mērcēt pinduli siltā ūdenī. Mērcējamo ūdeni, kas piesātināts ar smaržīgu zāļu izvilkumu, var izmantot pirts gara uzmešanai.

Ar pinduli var gan veikt pašmasāžu, gan masēt otru cilvēku. To var izmantot līdzīgi kā pirtsslotu, taču, pateicoties amoliņa lakstiem, kas pēc mērcēšanas kļūst elastīgi, iedarbība ir dziļāka un spēcīgāka. Pievienotās aromātiskās zāles un ziedi izdala patīkamu aromātu, kā arī dziednieciski iedarbojas, ieelpojot smaržīgos tvaikus. Rullējot pinduli pa ādu, var ātri atbrīvoties no celulīta un uzlabot asinsriti ādā. Sajūtas pēc pinduļa lietošanas ir ļoti patīkamas – reizē atslabums un spēku pieplūdums, locītavas kļūst elastīgākas, āda tvirtāka, elpošana vieglāka un vielmaiņa aktīvāka.
Vienu pinduli var izmantot vienā pirts reizē, taču to, ja vēlas, var lietot vairāki cilvēki.

Ir dažādi pinduļi, atšķirīgai noskaņai un enerģētikai, ar atšķirīgu augu sastāvu un zīmēm.
Pēc Jūsu pasūtījuma varam sagatavot pinduli ar noteiktu rakstu un augu sastāvu kādam konkrētam cilvēķam, vai kādam Jums vēlamam emocionālajam un veselības stāvoklim. Izmantojam arī Baltu rakstu simboliku.

Cena 2,40 eiro


Pindas 
Termomasāžai un pirts masāžai paredzēti linu auduma sainīši ar kviešu vai rudzu graudu, un aromātisku Latvijas sauso augu pildījumu. Augi izvēlēti enerģētiski spēcīgi – attīroši, spēcinoši, uzmundrinoši vai relaksējoši. Pindas ir tīrs roku darbs no ekeloģiski audzētām un vāktām izejvielām. Pirms lietošanas tās iztveicē vai izmērcē siltā ūdenī, masāžu veic pa enerģētiskajiem meridiāniem vai pēc izjūtas. Pindu masāža no seniem laikiem pazīstama Austrumu reģionos, taču, veikta ar Latvijas augu pindām, tā ir piemērotāka mūsu zemes cilvēkiem.
Komplektā 2 pindas, izgatavotas pēc iepriekšēja pasūtījuma. Cena 2,20 eiro

Ķermeņa skrubji
Ķermeņa skrubji pagatavoti uz sāls un sodas bāzes ar sauso aromātisko augu piedevām. Tie kvalitatīvi attīra ādu no atmirušajām šūnām un ļauj augiem iedarboties uz ķermeni tieši caur ādas porām.

Skrubjus gatavoju ar maltiem kadiķiem, balteglēm, kalmēm, vībotnēm, vīgriezēm un citiem augiem.

Tie iepakoti nelielā plastmasas trauciņā,
Svars 70g., cena 1,20 - 1,80 eiro



Ziepītes
Maigas, aromātiskas ziepītes, kas satur dzīvus ārstniecibas augus. Izgatavotas no palmu eļļas glicerīna ziepju bāzes, ar dziedniecisku augu un ēterisko elļu piedevām. Ziepju krāsa rodas no pievienotajiem augiem. Piemērotas jūtīgai, alerģiskai un problemātiskai ādai. Var lietot gan mazi bērni, gan pieaugušie, gan vecāki cilvēki.

Pieejamas ziepītes ar dažādiem augiem un aromātiem

Svars 85g, maksā 2,00 eiro


Kvēpeklīši
Telpu enerģētiskai attīrīšanai. Vībotnes, asinszāles, vīgriezes, madaras, smilgas, pelašķi, amoliņi, zirgskābenes, margrietiņas, kazrozes, un vēl un vēl – tas viss tik jauki smaržo, kad sažuvis – pēc mūsu vasaras, pļavas gars ieplūst ķermenī tik viegli un gaisīgi. Kad kvēpeklīti aizdedzina, telpa piepildās ar aromātu, kas katram kociņam atšķirīgs, jo zālītes katrā citas roka paņēmusi.
Kā alternatīvu Indijas smaržkociņiem piedāvājam šos Latvijas dabas dotos vīrakus!
Katrs kvēpeklītis iepakots caurspīdīgā iepakojumā, aptuveni 20 cm garš, no dažādām pļavas zālēm veidots. Kvepeklīti ērti aizdedzināt ar sveces liesmu, tas kūp un smaržo vairākas stundas. Vienam vakaram spēcīgā aromāta var būt par daudz, tādēļ to ērti nodzēst un kvēpināt atkal citā reizē. Telpās kvēpinot, vienu kvēpeklīti var lietot 10-15 reizes. Kvēpeklītis ir oriģināls un dekoratīvs.

Cena 1,20 eiro


Miega spilventiņi

Tamborēti spilventiņi, pildīti ar nomierinošiem sausajiem augiem. Spilventiņu guļot liek sev blakus, lai augu smarža raisītu saldus sapņus un kvalitatīvu miegu līdz pat rītam. Smarža ir patīkama un maiga, spilventiņu var likt bērnu gultiņās. Spilventiņi ir dažādās krāsās. Piemēroti maziem bērniem.
Smarža un nomierinošā iedarbība saglabājas līdz nākamajai vasarai.
Izmērs 20 x 20 cm.
Sastāvā: vīgrieži, mārsils, vaivariņi, papardes, kalmes, māteres, upesmētras.

Cena 6,00 eiro


Plecu lakati locījuma tehnikā
Mīksti, viegli dabiskas vilnas lakati trīsstūra formā, dažādās krāsās.
Lakatu autore Dagnija Sila. Pasūtīt un saskaņot krāsas pa tālr.: 26178591
Bērnu lakata garākā mala 115 cm, lielā lakata garākā mala 170 cm.
Mazais lakats maksā 10,00 eiro, lielais 16,00 eiro.


Precēm, ko iepērk vairumā un tālāktirgošanai (izņemot rokdarbus) piedāvāju 10% atlaidi.

Visas preces ir roku darbs ierobežotā skaitā, tādēļ pasūtījumu lūdzam veikt vismaz 1 nedēļu iepriekš!

Pasūtīt: Tālr.: 29393605, e-pasts: marijabk@inbox.lv

Izgatavots: Latvija, Talsu nov. Vandzenes pag., Uguņi, „Lagzdiņas”, LV-3284

autore – Marija Blūma Kauliņa (Nod.maks.reģ.nr. 07107310909, PVD reģ.nr. 047336, VdzL sert. Nr. 0059)