Droša skola

Oficiālā lapa
Ieteikt
 1

Nodarbības vecākiem

Veidojam jaunas Bērnu emocionālās audzināšanas grupas!

Vecākiem un aizbildņiem,adoptētājiem ikvienam kuri audzina bērnus vecumā līdz 7 gadiem, ir iespēja pieteikties dalībai jaunajās bezmaksas Bērnu emocionālās audzināšanas grupās.

Bērnu emocionālās audzināšanas kursa apgūšana palīdz kompetenti risināt ar bērna audzināšanu saistītās problēmas. Piedaloties šajās nodarbībās, vecākiem vai bērnu aprūpētājiem ir iespēja iemācīties labāk saprast savu bērnu, apgūt jaunas bērna audzināšanas metodes un izprast viņa raksturu un attīstības īpatnības. 

Jaunās Bērnu emocionālās audzināšanas grupas sāks darbu no 4. novembrī.
Vecāku un aizbildņu ērtībai darbosies gan rīta krievu  valodā(nodarbību sākums plkst. 11:00), gan vakara latviešu valodā (nodarbību sākums plkst. 18:00) grupas.

Lai varētu iesaistīties Bērnu emocionālās audzināšanas grupā, Jums jādodas uz savas dzīves vietas Sociālo dienestu, lai saņemtu nosūtījumu dalībai minētajās grupās. Šāds nosūtījums, pamatojoties uz Rīgas domes Sociālo dienestu un SIA "Atbalsta un izaugsmes centra "Droša skola"" noslēgto līgumu, ļaus Jums apmeklēt Bērnu emocionālās audzināšanas nodarbības un apgūt jaunas iemaņas un prasmes bērnu audzināšanā. 
Vecāki pievienoties grupai var līdz 3 Bērnu emocionālās audzināšanas nodarbībai - 19. novembrim.


SSīkāka informāciju par apmācības programmu, grupām un iespēju tajā piedalīties zvaniet grupas vadītājai Gunitai Kleinbergai 26319987.

Jauku dienu vēlot, Gunita Kleinberga 
Atbalsta un izaugsmes centrs "Droša skola"


Piedalīšanās vecāku nodarbībās un apmācību grupā palīdz vecākiem labāk izprast sava bērna uzvedību, uzzināt vairāk par bērnu attīstību un bērna audzināšanas prasmēm un principiem, palīdz tikt galā ar bērna emocionālajām vai uzvedības grūtībām, uzlabo ikdienas komunikāciju ar bērnu un sniedz vecākam atbalstu un ticību saviem spēkiem.

Kā atzīst nodarbības dalībniece Anna: „ Piedalīšanās nodarbībās ir vērtīgāka par grāmatas izlasīšanu, jo es spēju labāk izprast bērna uzvedību un rast pareizo risinājumu, kopā ar attīstības speciālisti un citiem vecākiem ”.

Vecāku nodarbības mērķis ir veicināt vecāku dalīšanos pieredzē, kā arī psiholoģes atbalsts un skaidrojumi jauno prasmju apgūšanā un grūtās situācijās ikvienam nodarbības dalībniekam.


gal_280558818_middle