Sieviešu tirgus placis

Oficiālā lapa
Ieteikt
 3

WOMENBAZAAR LĪGUMS

Veicot pasūtījumu WOMENBAZAAR lapā,kuras pilna interneta adrese ir  http://www.draugiem.lv/womenbazaar/   turpmāk tekstā WOMENBAZAAR . Jūs piekrītat, ka esiet iepazinies ar „WOMENBAZAAR līgumu” un Jūs piekrītat šī līguma saturam. Pēc pasūtījuma veikšanas, Jūs esat noslēdzis ar WOMENBAZAAR līgumu, kas uzliek abpusējas saistības un pienākumus!

"WOMENBAZAAR LĪGUMS"

Šis līgums tiek slēgts starp pašnodarbināto privātpersonu un pircēju, kas veic pirkumu WOMENBAZAAR interneta veikalā.

1.Lapas uzturēšana un datu apstrāde

1.1, SIA Draugiem, reģ. Nr. 40003737497 (turpmāk tekstā – Draugiem.lv) uztur platformu “Lapas” un “Veikals”, kas paredzēta dažādu produktu piedāvāšanai portāla Draugiem.lv lietotājiem.
1.2. Lietotājs veic komunikāciju un slēdz darījumus ar fizisku vai juridisku personu, kas uztur attiecīgo Lapu”, bet Draugiem.lv nodrošina tikai platformu un tās funkcionalitāti.
1.3. Draugiem.lv neatbild par komunikāciju, produktiem, piedāvājumu, cenu, kvalitāti, īpašībām, reklāmu, piegādi, norēķiniem, produktu atgriešanu un visām citām darbībām, kas saistītas ar “Lapām”.
1.4. Ja lietotājam ir pretenzijas vai produkts neatbilst Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām, vai lietotājs vēlas izmantot Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktās patērētāja tiesības, tad lietotājam ir jāvēršas pie personas, kas uztur attiecīgo “Lapu”.
1.5. Lietotājs piekrīt savu personas datu nodošanai “Lapai”. Personas datu nodošanas mērķis – lietotāja komunikācija ar “Lapu”, pasūtījumu nodrošināšana.
1.6. Lietotājs atsakās no prasījumu un/vai pretenziju vēršanas pret Draugiem.lv, bet, ja tādas rodas, tad lietotājs visus jautājumus un domstarpības risinās pa tiešo ar “Lapu”.
1.7. Lietotājs apliecina, ka viņš saprot šos noteikumus un ievēros tajos noteikto.
1.8. Draugiem.lv ir tiesības ik pa laikam un bez lietotāja brīdināšanas grozīt vai papildināt šos noteikumus. Izmaiņas stājas spēkā pēc to publicēšanas portālā Draugiem.lv.

2. Par preces pasūtīšanu.

Preci jāpasūta WOMENBAZAAR lapā. Pasūtījuma sastādīšanas procesā, vēstulē Jūs saņemat rekvizītus, uz kuriem jānosūta norādītā summa 3 dienu laikā. Pēc veiksmīga pārskaitijuma laikā, izņemot brīvdienas un svētku dienas, Jūs saņemsiet sava pasūtījuma apstiprinājumu vēstulē. Gadījumā, ja nav saņemts „WOMENBAZAAR apstiprinājums” - tas nozīmē, ka neesat līdz galam veikuši pasūtījumu lapā, vai neesiet veicis pilnvērtīgu bankas pārskaitijumu, sekojoši mēs neesam saņēmuši Jūsu pasūtījumu.  Visas WOMENBAZAAR preces cena ir tāda, kāda ir norādīta veiktajā pasūtījumā līdz saistību pilnai izpildei.


3. Pasūtījumu piegādes veidi un to izmaksas.

Pasūtījuma piegādes veidi, izmaksas un apmaksa ir tādas, kā noradītas sadaļās „PIEGĀDE” un „KĀ PASŪTĪT?” uz pasūtījuma veikšanas brīdi, līdz pilnai saistību izpildei.


4. Pasūtījuma izpildes laiks.

Pasūtījuma izpildes termiņi ir tādi, kā noradīts sadaļā „PIEGĀDE” uz pasūtījuma veikšanas brīdi, līdz pilnai saistību izpildei.


5. Par preces neiespējamību piegādāt preces izpārdošanas iemesla dēļ.

Ja pasūtīta prece ir beigusies ražotāju noliktavā, par to Jūs tiksiet brīdināti vēstulē vai telefoniski, ne vēlāk kā 5 dienas no pasūtījuma saņemšanas dienas.


6. Atteikuma un preču atgriešanas kārtība.

Jums ir tiesības 14 dienu laikā, atgriezt preci no pasūtījuma saņemšanas dienas, gadijumā ja mēs esam kļūdījušies ar preci, izmēru, krāsu, vai prece ir brāķis (lūgums atsūtīt fotogrāfijas). Atgriežamā prece nedrīkst būt lietota, tai jābūt ir oriģinālajā iepakojumā un nedrīkst būt sabojāts iepakojums un marķējums. Atgriežamajai precei it jābūt bez cigarešu, parfīma un citām smaržām, bez kosmētikas un citiem plankumiem).

Higiēnisku iemeslu dēļ Pircējam NAV tiesību 14 dienu laikā, nesniedzot skaidrojumus par atteikuma iemeslu, atgriezt apakšveļu, zeķes, zeķubikses, kā arī apakšveļu komplektus ar apakšbiksēm, zeķēm un/vai zeķubiksēm. (MK noteikumi Nr.207 15.3 p.)

Ja Jūs izmantojat atteikuma tiesības 14 dienu laikā atgriez preci, Jūs sedzat visus ar piegādi saistītos izdevumus.  

Preču atgriešanas noteikumi:

Ja visu būsiet izdarījuši pēc noteikumiem, pēc atgrieztā sūtījuma saņemšanas WOMENBAZAAR 5 darba dienu laikā uz pirkumā izmantoto kartes kontu Jums atgriezīs Jūsu pirkuma summu, atņemot no tās piegādes izmaksas.


7. Tiesības atteikties no pasūtījuma.

Jums ir tiesības atteikties no pasūtījuma, gadījumā, ja no savas puses mēs neesam izpildījuši WOMENBAZAAR norādītos preces piegādes termiņus. Citos gadījumos Jums nav tiesības atteikties no veiktā pasūtījuma.

Līgums tapis saskaņā ar normatīvajiem aktiem:


*Patērētāju tiesību aizsardzības likums;

*Ministru kabineta 2002.gada 28.maija noteikumi Nr.207 „Noteikumi par distances līgumu”

pēdējā atjaunināšana 26.01.2016

spēkā no 26.01.2016