Voka.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 1

Par VOKA

Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšana, būvniecība un serviss. Ar graudu pirmapstrādi tiek saprasti procesi, kas veicami starp graudu kulšanu un to izmantošanu tālākajā ražošanā. Tas ir - graudu pieņemšana, transportēšana, attīrīšana, kaltēšana un glabāšana.


Salīdzinoši jaunajā uzņēmumā apvienojušies vadītāji ar neatsveramu pieredzi šai jomā, kas iegūta strādājot pie graudu pirmapstrādes sistēmu projektēšanas un būvniecības jau vairāk, kā 10 gadus. 


Galvenā priekšrocība SIA Voka klientiem, atšķirībā no citiem šāda veida pakalpojumu sniedzējiem ir tā, ka SIA Voka speciālisti savu klientu projektus spēj pielāgot ļoti atbilstoši vēlmēm, liekot uzsvaru uz klienta prioritātēm, izmantojot, atbilstošākā ražotāja iekārtas. Ilgstošā sadarbība ar ražotājiem no visas eiropas ļauj izvēlēties iekārtas pēc to specifiskajām īpašībām, kas apzinātas no pieredzes. Šobrīd savos projektos izmantojam tādus labi zināmus zīmolus, kā Prive, Denis, DINA, Soby, Akron, Michal u.c. Šādā veidā spējam garantēt, ka mūsu klienti ir apmierināti ar mūsu veikumu ilgtemriņā.


Apzinoties servisa nozīmi mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanā, SIA Voka piedāvā gan garantijas laika apkalpi realizētajiem projektiem, gan arī kvalitatīvu pēcgarantijas servisu. Liekot lietā mūsdienīgus saziņas līdzekļus, kļūdas, piemēram, graudu kalšu darbībā, var tikt novērstas attālināti, tā taupot klienta laiku.