Vizuālās kultūras klubs

Ieteikt
 1

Par mums

Biedrība “Vizuālās kultūras klubs” rada dažādus projektus kultūras, multimediju, jaunatnes un kopienu darba jomās – mākslas projektus un performances, dokumentālās filmas, festivālus, izglītojošus seminārus, praktiskas darbnīcas, publiskos pasākumus un spēles, manifestācijas un vēl. Mēs attīstām idejas, kas vēsta par jaunu līdzdarbīgu urbāno kultūru, daudzviedīgas kopienu iniciatīvas, piedalāmies konferencēs, pētniecībā un tīklu veidošanā.

“Vizuālās kultūras klubs” nodrošina profesionālus foto, video un pasākumu producēšanas pakalpojumus, piedāvā dažādas izglītojošas radošās darbnīcas bērniem un pieaugušajiem par multimediju komunikāciju, kino un projektu vadību. Mēs attīstām spēles, aplikācijas, instalācijas u.c., izmantojot mūsdienu pasaules piedāvātos instrumentus – multimediju un mobilās tehnoloģijas, Kinekt, stereo 3D, augmentēto realitāti utt.

MISIJA

Mūsu pārliecība – mūsdienu pasaulē ir nepieciešams meklēt inovatīvas pieejas sabiedrības iesaistīšanai, izglītošanai, kopienu un tīklu veidošanai, kultūras izpratnes un kultūras mantojuma apguves veicināšanai.

Mēs atbalstām pilsonisko līdzdalību, līdzdarbīgu izglītību, plaši pieejamu kultūras piedāvājumu un ilgtspējīgas kopienas.

Mūsu misija ir darboties kā platformai jaunu ideju attīstīšanai, īstenošanai un komunicēšanai. Radīt un atbalstīt inovācijas kultūrai, kopienai un izglītībai.