Deju un fitnesa studija"Viva Fitness"

Ieteikt
 10

Mēs piedāvājam!

Mūsdienu dejas-berniem no 5-15 gadiem.
Mūsdienu deja ir visdažādākie stili, kas veidojušies un tiek dejoti mūsdienās. Tā sevī ietver Jazz dance, moderno deju, klasisko deju, hip-hop deju, breake dance u.c. žanrus. Dejas pamatā ir horeogrāfija, kur tiek veidots stāsts un šovs!  

 
Klasiskās dejas nodarbības -pamats, kas jāzina ikvienam dejotājam
Šajās nodarbībās tiek apgūti klasiskās dejas/baleta pamati.
Bērniem tiek attīstīta lokanība, līdzsvara un koordinācijas prasme, ritma izjūta, kā arī tiek nostabilizēta stāja.



CARDIO, SVARU SAMAZINOŠAS & AEROBIKA
Zumba -
Zumba radās Kolumbijā, bet plašu popolaritāti tā ieguva ASV, un šobrīd ienāk arī Eiropā. Tā ir iedvesmota deju fitness nodarbība, kas iedrošina kustēties dejotājus un nedejotājus. Tas ir līdzeklis pret stresu un nogurumu, kurā var aizmirst savas rūpes un raizes, tas ir arī kardio treniņš. Deju kustības nostiprina visu ķermeņa muskulatūru, tai skaitā arī sirdi. Vienā nodarbībā ver sadedzināt no 700 – 1000 kalorijām. Zumba izmanto aerobā treniņa principus, kur dalībnieks no nodarbības iegūst maksimālu labumu. Zumba balstās uz pricipu, ka nodarbībām jābūt pietiekami vienkāršām un izklaidējošām, un varētu sasniegt panākumus veselības uzlabošanai.
Zumba apvieno deju un Fitnesu. Nodarbības laikā tiek izdejoti salsas, merengue, bachata, cumbia, hip-hop u.c. deju ritmi. Lai veiksmīgi kustētos nav vajadzīgas priekšzināšanas, nav vajadzīgs deju partneris.
Zumbai piemīt karstasinīgais Latīņu ritms, kas ir piemērots ikvienam, kurš grib labi pavadīt laiku!

Ritmika –
kustību nodarbības pirmsskolas vecuma bērniem.(no 2 līdz 4 gadiem). Nodarbība ilgst 30 min. Un tā laikā bērni kopā ar treneri izpilda vispār attīstošos vingrinājumus, kuri sekmē lokanību, spēku un ātrumu. Nodarbību mērķis ir attīstīt bērnos ritma izjūtu, koordināciju un iemācīt deju pamatkustības.

Aerobic -
 vidējas intensitātes aerobās slodzes nodarbība, dinamisks sirds-asinsvadu un elpošanas sistēmu treniņš ar horeogrāfiju. Horeogrāfisko nodarbības daļu noslēdz spēka vingrinājumi ķermeņa problēmzonām.

Step -
Aerobikas nodarbība, videjas intensitātes. Kustības tiek veiktas uz īpašām stepa platformām. Nodarbības beigās vēdera presi (ABD) stiprinoši un stiepšanās vingrinājumi.

VESELĪBAI UN PRĀTAM

Grūtnieču vingrošana.
  Dzemdības sievietei ir smaga fiziskās slodzes un emocionālās gatavības pārbaude. Tieši grūtnieču vingrošana dod iespēju uzlabot savu fizisko stāvokli, iemācīties saprast sevi, gūt emocionālu gandarījumu un galvenais- sagatavoties dzemdībām!
Esi atbildīga pret sevi un savu gaidāmo mazuli! Pirms uzsākt nodarbības, pajautā savam ārstam, vai Tu drīksti vingrot!
Nodarbības notiek iepriekš pierakstoties 26405549

DEEP WORK – nodarbība ir ķermeņa un prāta treniņu programmas aerobais (kardio) modulis. Tā ir 100% tauku dedzināšana un uzkrātās enerģijas atbrīvošana caur sava ķermeņa izzināšanu, savu iespēju robežu atklāšanu. DEEP WORK - tipiskie kustību virknējumi ir veidoti tā, lai uzturētu pastāvīgu saikni starp sasprindzināšanu un relaksāciju. Cilvēks DEEP WORK treniņā darbojas sev piemērotā ātrumā un pats savā elpošanas ritmā. 
Pilates
fizioterapeitu izstrādāta vingrošanas metode, kas veicina ķermeņa līdzsvarošanu, labo stājas defektus un uzlabo lokanību. Tā balstās uz ķermeņa “centra spēku”, veicina sabalansētu un simetrisku muskulatūras attīstību. Ķermenis kļūst slaidāks, vingrāks, lokanāks.

Mind Body
Relaksējoša nodarbība domāta visiem, kas vēlas atslābināties un rast harmoniju starp prātu un ķermeni. Treniņā apgūstamais vingrojumu komplekss apvieno jogas, kalanētikas un Pilates vingrošanas elementus. Jogas elementi pozitīvi ietekmē mugurkaula stāvokli un attīsta pareizu stāju. Stiepšanās uzlabo lokanību. Elpošanas vingrinājumi nomierina prātu. Labākais veids kā vingrojot atbrīvoties no ikdienas stresa.

NODARBĪBAS SPĒKAM UN MUSKUĻU TONUSAM,SVARU SAMAZINOŠAS
 BODY-PUMP
Tā ir spēka un izturības nodarbība, kurā izmanto stieni ar regulējamu svaru un step-platformu. Nodarbība ir paredzēta sievietēm un vīriešiem ar dažādu sagatavotības līmeni, kuri vēlas iegūt labu fizisko formu un papildināt savu nodarbību daudzveidību.
Vienkārša horeogrāfija, dinamiska mūzika un īpaši sagatavots instruktors palīdz sasniegt rezultātu ātri, efektīvi un aizraujoši.
Tabata
Zinatniski un eksperimentāli pamatots augstas intensitātes intervāla treniņš. Treniņa pamats sastāv no 4 minūšu cikla, ietverot 8 intervālus - 20 sekundes intensīva daļa un 10 sekundes pauze. Tabata ir viens no visefektīvākiem intervāla treniņiem, kas ir atzīts visā pasaulē.
TRX
TRX piekares treniņsistēma ir viens no jaunākajiem un efektīvākajiem treniņa konceptiem pasaulē. Treniņsistēma attīsta lokanību, spēku, izturību, īpaši stabilitāti un dziļo muskulatūru.Nodarbības notiek iepriekš pierakstoties 
HIIT
Augsta intensitates intervala treniņa.
Ja vēlies efektīvi un īsā laikā sadedzināt liekās kalorijas, paaugstināt spēku un izturību, izvēlies intervāla treniņu. Nodarbībā tiek kombinēti dažādas intensitātes aerobie, spēka un līdzsvara vingrinājumi, pielietojot dažādu inventāru vai tikai ķermeņa svaru.
Body Bike
Grupu nodarbības uz speciāliem velotrenažieriem mūzikas pavadībā,kuras vada treneris.
Body Bike priekšrocības, salīdzinot ar citiem populāriem fiziskās aktivitātes veidiem:
var nodarboties jebkurš cilvēks neatkarīgi no vecuma, fiziskās sagatavotības un dzimuma;
vienas nodarbības laikā tiek patērēts divas reizes vairāk kaloriju kā visintensīvākajā aerobikā (500 - 1000kcal);
visefektīvākais līdzeklis cīņai ar celulītu;
nodarbību laikā pilnīgi izslēgti vertikālie mugurkaula satricinājumi, kas samazina līdz minimumam skriemeļu, starpskriemeļu disku nervu saknīšu traumatismu;
nodarbībās viegli pielāgot slodzi, tāpēc ar Body Bike atļauts nodarboties cilvēkiem ar dažādām veselības problēmām (paaugstināts asinsspiediens, locītavu problēmām, mugurkaula saslimšanām, ceļu locītavas problēmas, redzes un līdzsvara traucējumiem), protams, konsultējoties ar ārstu;
nodarbības uzlabo sirdsdarbību, elpošanas un asinsrites sistēmu darbību, samazina holesterīna līmeni asinīs;

Uztura speciālista konsultācija -

Ēdienkartes izstrāde
Fizioterapeita konsultācija