www.vecmeitu-ballite.lv

Ieteikt
 20

DEJU STILI / NODARBĪBAS

ŠOVA DEJA / SHOW DANCE PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…

Šova deja sastāv no vairākiem dejas virzieniem, kas sasaistīti vienotā šovā. Show dance var ietvert sevī sākot no jazz līdz pat ielu dejām - tas piedāvā plašu deju klāstu un tam nav viens noteikts stils. Galvenais šajā dejā ir šovs, ko panāk ne tikai ar dejot prasmi, bet arī ar aktiermākslu. 
Apmeklējot show dance, var iemācīties dejot, kustēties, izjust un tēlot. Dejā tiek ieliktas emocijas, kas atbilst dejas tēmai. Tam jānotiek tā, lai publiku pārņem emocijas, lai cilvēki tiktu aizkustināti.
Ļoti liela nozīme ir arī tērpu izvēlei. Tiem noteikti ir jāsaistās ar dejas tēmu un, protams, jāizskatās lieliski vai gluži otrādi atbaidoši. Lai vēl vairāk papildinātu šovu, nereti dejā tiek izmantoti dažādi priekšmeti. Show dance tiek dejots pie visdažādākās mūzikas. Iespējami arī atšķirīgu mūzikas stilu miksi, tas šovu padara vēl interesantāku.

Tā ir dejas improvizācija. kas ietver sevī enerģētiku, dinamiku un brāzmainumu no vienas puses un universālumu, vienkāršību, popularitāti un iespēju paust sevi jebkurā deju laukumā no otras puses. Palīdz atslēgties no problēmām un sniedz lielu baudu un spēcīgu enerģijas lādiņu.
Go-go apvieno sevī dažādus deju novirzienus un stilus. Tas ir pašu populārāko deju tehniku un stilu "maisījums", dod iespēju paust sevi kustībā sākot no R&B, hip-hop mūzikas ritmiem un beidzot ar house mūziku.
Apgūstot go-go liela uzmanība jāpievērš ķermeņa plastikai, viļņu un fiksāciju tehnikai, improvizācijai un skatuves mākslai.
Pašā apmācību sākumā meitenes go-go dejo parastos deju apavos, līmenim augot, botiņas nomaina uz augstpapēžu kurpēm.

​LADIES STYLE PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Sievišķīgs deju stils R&B noskaņās! Līdzīgi kā Beyonce, Pussycat Dolls u.c. mākslinieku mūzikas videoklipos.

KARSĒJMEITEŅU DEJA PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…

STRIP DANCE PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Deju aerobikas novirziens, kurā pie lēnas mūzikas tiek izdejotas lēnas, pavedinošas kustības. Daudzi elementi aizgūti no deju veida - striptīza ( strip - drēbes strēmelīte, tease - ķircināt, kārdināt).
Sievišķīgas ķircināšanas un kārdināšanas paņēmieni tiek izmantoti arī dejā - vijīgas gurnu kustības, roku slidināšana gar ķermeni. Jutekliskā un dabiskā intīmā noskaņa, kas raksturīga šīm nodarbībām, atraisa dejotprieku, palīdz labāk apzināties un izjust savu ķermeni un seksualitāti.
Dejojot slodzi vairāk saņem kāju, sēžas, roku un muguras muskuļi, tiek izkustināts viss ķermenis.Šis aerobikas veids ļoti labi palīdz attīstīt kustību plastiskumu, koordināciju un lokanību.

STRIP PLASTIKA PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Plastiskas, jutekliskas, graciozas kustības lieliskas mūzikas pavadījumā. Mūsdienu un balles deju horeogrāfija apvienojumā ar aktiermākslu un sievišķīgu juteklismu. 


POLE DANCE PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Ietver sevī Strip dance un plastikas, kā arī akrobātikas elementus. Darbs ar ķermeņa plastiku, koordināciju, emocijām.  Deju horeogrāfija uz partera (grīdas) un pilona (stieņa). 
Pole dance nodarbības ir ideāls veids kā uzturēt labu fizisko formu, apjaust savu seksualitāti, apgūt dejas un akrobātikas elementus. Četri zaķi ar vienu šāvienu! 

DEJA IZMANTOJOT KRĒSLU PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Kļuvusi populāra 20.gs. 90-tajos gados pateicoties amerikāņu kinoaktrises Damy Moore izpildītajai deju epizodei filmā "Striptease", kā arī popdīvai Madonna, kura krēslu bieži izmantojusi savu koncertprogrammu horeogrāfijās. Šis dejas veids ietver sevī dažādus strip plastikas, privātās dejas un ar krēsla griešanu saistītus elementus.

PRIVĀTĀ DEJA PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Privātā deja jeb lap dance ilgu laiku bija striptīza dejotāju privilēģija. Radās aiz slēgtām durvīm, istabās striptīza klubos, to izpildīja tikai striptīza dejotājas striptīza klubos.

HIP-HOP NEW STYLE PIETEIKTIES NODARBĪBĀM  https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Izstrādāts pateicoties tehniski apmācītiem dejotājiem, kuri vēlējās radīt horeogrāfijas ar hip-hop piegaršu. Šī stila aktualitāte ir pāreja no maigas kustības - asa, no ātras - lēna. Stils daudzveidīgs un praktiski neierobežots.

R&B POP PIETEIKTIES NODARBĪBĀM https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Šī mūzikas stila horeogrāfijas visbiežāk skatāmas mūziķu videoklipos (Justin Timberlake, Missy Eliot, Britney Spears, Madonna, Mariah Carey), koncertos un šovos. Sajūsmas pilns, enerģisks un sexy stiliņš. 

HOUSE PIETEKTIES NODARBĪBAI https://dsdadance.wixsite.com/mysite/kon…
Aizraujošs, savulaik eksperimentāls deju stils, kura lielākais iedvesmotājs ir afrikāņu dejas. Sastāv no 3 galvenajiem elementiem: jacking (kustības ar ķermeņa augšdaļu), footwork (kāju kustības, radušās iedvesmojoties no afrikāņu dejām, stepa un tradicionāla džeza), lofting (dažādas akrobātiskās kustības).