Vanilla Travel

Oficiālā lapa
Ieteikt
 771

Kāpēc Vanilla Travel?

Mūsu lielākais profesionālais gandarījums ir redzēt mūsu klientu prieku par izdevušos atpūtu – tieši tādu, kādu katrs ir vēlējies. 


Kā mēs to spējam nodrošināt:

  • regulāri pilnveidojot savas zināšanas;
  • ceļojot, izmēģinot un pārbaudot jauno galamērķu piedāvājumus un iespējas;
  • rūpīgi izzint katra klienta vajadzības un intereses;
  • sadarbojas tikai ar drošiem un uzticamiem partneriem.

Individuāla pieeja – iesakām kā labākajam draugam
Uzklausīsim Tavas vēlmes, iespējas, ieteiksim un izplānosim ceļojumu, kas radīs prieku, jaunus piedzīvojumus un patīkamas atmiņas. Ar Vanilla Travel vienmēr izjutīsi individuālu attieksmi. Tu saņemsi pārbaudītu, skaidru un uzticamu informāciju par savu ceļojumu un tā galamērķi detaļās. Mēs tik tiešām ikvienam klientam iesakām kā labākajam draugam. 

Ietaupīts laiks un mierpilna ceļojuma plānošana

Priecāsimies Tevi satikt Vanilla Travel plašajā un mājīgajā birojā, kur sāk īstenoties skaistākie ceļojumu plāni. Bet, taupot Tavu laiku, varam sazināties telefoniski un saskaņot ceļojuma programmu izmantojot e-pastu! Aiztaupi sev rūpes un laika patēriņu brauciena praktiskās puses plānošanai – biļešu, naktsmītņu rezervēšanu un citus jautājumus atrisināsim ātri un profesionāli.

Drošība ceļojuma laikā

Pazudusi bagāža? Atcelts lidojuma reiss? Domstarpības viesnīcā? Neplānotas situācijas, kurās citkārt tālienē Tu paliktu viens, Tev palīdzēs atrisināt Vanilla Travel ceļojumu konsultanti. Pie mums Tu vienmēr vari vērsties pēc palīdzības, ja nepieciešams, pat 24 stundas diennaktī.

Elastība un mīlestība

Pasaules izzināšana un tūrisma ceļojumi ir mūsu radošā aizrautība un mīlestība, kuru vēlamies dāvāt arī Tev – pilnvērtīgā atpūtā uzlādējiet sevi ar jauniem skatiem, skaņām, garšām un sajūtām! Mūsu komandā ir ceļošanas entuziasti un zinošākie ceļojumu konsultanti – gādājam, lai ikviens ceļojums būtu iespaidiem bagāts piedzīvojums.