Valio

Oficiālā lapa
Ieteikt
 25

Valio Gefilus

Valio Gefilus ir Somijas lielākā piena pārstrādes uzņēmuma Valio apakšzīmols, kura produktu grupā īpaši tiek pievērsta uzmanība to pozitīvajai iedarbībai uz cilvēka veselību.


Valio Gefilus jogurts ar melisu un citronu

Gefilus piena produktus raksturo 3 galvenās pazīmes:

1) Tas nesatur laktozi (piena cukuru), līdz ar to neizraisa laktozes nepanesību.

2) Tam ir pievienots D vitamīns, kas uzlabo imunitāti, kaulus un sirdsdarbību.

3) Tas satur LGG baktērijas, kas aktivizē zarnu trakta darbību un izstrādā antivielas pret slimībām.


Laktozes atdalīšana no piena

Gefilus ir vienīgais piena produktu zīmols Baltijā, kas piedāvā produkciju, kas ir piemērota cilvēkiem ar laktozes nepanesību, jo tie 100% nesatur piena cukuru, jeb laktozi. Laktozes nepanesība veidojas, ja cilvēka organismā neveidojas ferments laktāze, kas ir būtisks elements piena cukura sadalīšanā. Laktozes nepanesības gadījumā, lietojot piena produktus, veidojas vēdera pūšanās, caureja un gremošanas traucējumi. Saskaņā ar pētījumiem, šī slimība skar ~ 25% Latvijas iedzīvotāju.


D vitamīns

Kā liecina Institute of Medicine, jeb IOM veiktais pētījums, lielākā daļa Eiropiešu neuzņem D vitamīnu pietiekamā daudzumā, tādēļ produkti, kam papildus pievienots sintezētais D vitamīns, ieņem arvien svarīgāku lomu. Gefilus produktiem tiek pievienots D vitamīns - apēdot 100g produkta Tu uzņemsi 20% no ieteicamās dienas devas, kas stiprina imūnsistēmu, kaulus un sirdsdarbību.


LGG baktērijas

Gefilus produkti satur visplašāk zināmo un pasaulē visvairāk pētīto Lactobacillus GG pienskābes baktēriju, kuras efektivitāte ir apstiprināta vairāk nekā 500 zinātniskajos pētījumos un 35 doktora disertācijās. LGG pienskābes baktērijas iedarbība sākas gremošanas traktā un no turienes savukārt tiek ietekmēta visa organisma darbība. Tā saglabā aktivitāti visā gremošanas traktā, veidojot labvēlīgo baktēriju vidi un  aktivizē organisma aizsardzības mehānismu, palielinot antivielu daudzumu pret slimību izraisītājiem.


Valio Gefilus produkti:

Jogurti: http://www.valio.lv/produkti/Jogurts/valio-gefilus-jogurts

Kefīri: http://www.valio.lv/produkti/kefiirs

Jogurta dzērieni: http://www.valio.lv/produkti/Jogurts/gefilus-2go-jogurta-dzeeriens