Viduskurzemes AAO

Oficiālā lapa
Ieteikt

PROJEKTS '''ZAĻAIS TĪKLS'

SIA „Viduskurzemes AAO” pagājušā gada nogalē uzsāka ilgtermiņa sadarbības projektu „Zaļais tīkls”. Sākotnēji šī projekta laikā skolas, bērnudārzi un interešu grupas tiek aicinātas uzkrāt un nodot „Viduskurzemes AAO” dažāda veida izlietoto iepakojumu. Kopā iespējams šķirot 13 veidu otrreizējos materiālus. Katrs projekta dalībnieks individuāli varēs izvēlēties vai šķirot visus veidus, vai tikai dažus. Par katru izlietotā iepakojuma kilogramu projekta dalībniekiem tiks piešķirts 1 punkts, kā arī papildus „bonusa” punkti.




Projekta mērķis- veicināt vides izglītību, uzsverot otrreizējo izejvielu saglabāšanas un dabas resursu taupīšanas nozīmīgumu, iesaistot skolniekus, kas savukārt izglītos savas ģimenes, draugus un radus, tādējādi veicinot atbildīgu un aktīvu rīcību ikdienā. Lai sacensība būtu interesantāka skolai, bērnudārzam ir iespēja izvirzīt aktīvāko skolēnu, skolotāju vai klasi. Katrs projekta sadarbības partneris tiks apbalvots ar dāvanu karti. Aktīvāko dalībnieku uzkrātie punkti dubultosies. Šobrīd projektam ir pieteikušās 13 skolas, 7 bērnu dārzi un Brocēnu novada brīvprātīgie jaunieši.




Savāktā izlietotā iepakojuma uzskaite notiks elektroniski. SIA „Viduskurzemes AAO” mājas lapā izveidota sadaļa „Projekts „Zaļais tīkls”, kas darbosies kā datu uzskaites sistēma.




Projekts „Zaļais tīkls” tiek veidots kā atvērta tipa ilgtermiņa sadarbības projekts, t.i. dalībai projektā var pieteikties jebkurā brīdī, kā arī pārtraukt sadarbību projekta ietvaros.


txt_369929_uber