Tukuma Balss

Oficiālā lapa
Ieteikt
 7

Videonovērošana "EKamera"

  • 23. sep 2016 00:01
Firma ”EKamera” piedāvā videonovērošanas tirdzniecību, uzstādīšanu un apkalpošanu. Uzņēmumā strādā kompetenti un atsaucīgi darbinieki, kuri regulāri seko līdzi jaunākajām tehnoloģiju tendencēm un papildina savas zināšanas. Pateicoties rūpīgai preču atlasei un tiešai sadarbībai ar vairumtirgotājiem, piedāvājam Lasīt vairāk
TUKUMAM TO VAJAG VAI NĒ?
Vai Jūs laižat savus bērnus šādās iestādēs un vai paši lietojat?
Kā  vispār vērtējat savu uzturu? Kur iepērkaties? Vai piekopjat veselīgu dzīvesveidu?
  • Ģirts Ģirts 4. mai 2016 22:31
    Liels prieks par Hesburger. Un tas saldējums par 50 centiem. Njam njam. Patīk,ka var piebraukt ar auto pie lodziņa. Nav jātērē enerģija:))
Laipni lūgti uz tikšanos ar astrologu, šovakar, Sajūtu Lādē pasta ielā 11
http://sajutulade.lv/2015/04/23/07-05-ie…
Šodien ir pēdējā diena kad koris Noktirne vāc balsis projektā labiedarbi.lv. MĒS arī sieviesu koris noktirne gribam Tukuma  vārdu izskandināt pasaulē. Tukumnieki atbalstiet savas meitenes.Balsot jūs varat ieejot mājaslapā TKS Noktirne Labie darbi .

Jaunums Tukumā !

  • 13. mar 2014 17:22
Tukumniekiem turpmāk būs vienreizēja iespēja paplašināt savas zināšanas dažādās interesantās jomās. Pagājušajā nedēļā durvis vēra biedrība "Personības izaugsmes centrs". Martā darbību sākam ar sieviešu dienas pasākumu, dārza kursiem, make-up kursiem un veselīga uztura lekciju. Droši varat zvanīt, ja Lasīt vairāk
Ko varētu darīt Melnezera apkārtnē? 
Kā labāk to pārvaldīt?
Kā attīstīt?
Kā saglabāt šo nenovērtējamo dabas mantojumu neskartu saistībā ar Latvijas Valsts Mežu izvērsto politiku mežsaimniecībā?
Vai aizliegt iebraukšanu?