TransferGo

Oficiālā lapa
Ieteikt
 34

Biežāk uzdotie jautājumi

Kam ir piemērots TransferGo?

Mēs esam īpaši piemēroti izbraucējiem, studentiem, cilvēkiem, kuri strādā ārvalstīs, kā arī ikvienam, kas vēlas pārskaitīt naudu uz ārvalstīm.

Ko nozīmē uzraksts “Gaida informāciju no bankas”?

Mēs apstrādājam maksājumus Apvienotās Karalistes bankas darba laikā (09:30-17:00). Visi darījumi, kas veikti pēc darba laika beigām vai nedēļas nogalēs, tiek apstrādāti nākamajā darba dienā. Tiklīdz mēs saņemsim Jūsu maksājumu, nauda saņēmējam tiks izmaksāta 24h laikā.

Kāda ir maksa par TransferGo darījumu?

Maksa par darījumu ir £2,5 un 1,3-1,5% komisijas maksa par valūtas konvertāciju. Pašreiz darījuma limits ir £5000 vai šīs summas ekvivalents citā valūtā.

Kur es varu atrast informāciju par TransferGo piemēroto valūtas kursu?

Informācija par reālā laika valūtas kursu ir atrodama https://transfergo.com/lv/home.

Vai ir droši uzticēt TransferGo savu naudu?

Jā. Mēs nodrošinām tādus pašus drošības standartus, kādus nodrošina jebkura komercbanka, jo TransferGo ir licencēta mazu maksājumu iestāde (atsauces Nr. 600886) un to strikti uzrauga Apvienotās Karalistes FPI (Finanšu pakalpojumu iestāde).

Vai man ir jāmaksā par vietējo pārskaitījumu TransferGo?

Šī informācija ir jānoskaidro Jūsu bankā. Parasti vietējie pārskaitījumi starp Apvienotās Karalistes bankām ir bez maksas.

Vai cita persona var man pārskaitīt naudu?

Diemžēl nē. Jūs varat veikt pārskaitījumus tikai no sava bankas konta. TransferGo nevar apstrādāt maksājumus, kas veikti no citiem bankas kontiem. Mēs atmaksāsim naudu saņēmējam un atskaitīsim maksu par elektronisko darījumu, ja nepieciešams.

Vai TransferGo nodrošina manu personas datu aizsardzību?

TransferGo izmanto SSL tehnoloģiju, lai aizsargātu Jūsu personas datus. Tāpat mēs esam reģistrēti Informācijas komisāra birojā (IKB). Tā ir neatkarīga iestāde Apvienotajā Karalistē, kas ir izveidota, lai sabiedrības interesēs aizsargātu tiesības uz informāciju. TransferGo reģistrācijas numurs ir Z316680X.

Kā jūs aprēķināt saņemto summu?

Mēs atskaitām maksu par darījumu no summas, kuru vēlaties pārskaitīt un konvertējam to attiecīgajā valūtā atbilstoši mūsu valūtas kursam.

Kā es varu apstiprināt savu identitāti?

Tāpat kā jebkura banka vai finanšu iestāde, arī mēs sekojam nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas procedūrām (Anti-Money Laundering Procedures) saskaņā ar HMRC (Viņas Majestātes Ieņēmumu un Muitas kontrole) un FPI (Finanšu Pakalpojumu iestāde) noteikumiem, kas pieprasa mums apstiprināt savu klientu identitāti. Visi jaunie klienti var veikt divus pārskaitījumus gadā par kopējo vērtību £750.00.

Vienkāršākais veids, kā apstiprināt Jūsu identitāti, ir ieskenēt vai nofotografēt derīgu personu apliecinošu dokumentu (pasi, ID karti vai autovadītāja apliecību) un augšupielādēt to mūsu sistēmā.