Skaistumkopšanas Kabinets Balvos!

Ieteikt

Skaistumkopšanas procedūras sejai

gal_339481428_large



*Catiovital face- individualizēta sejas ādas attīrīšana procedūra ar galvanisko aparātu visiem ādas tipiem, dažādām ādas problēmām--> mitrinoša, pretgrumbu, balinoša un taukaunai/problemātiskai ādai.

Šīs procedūras laikā aparāta elektrodi nodrošina kosmētikas aktīvo vielu nokļūšanu dziļākajos ādas slāņos,līdz ar ko nodrošina procedūras ilgstošu efektu.


 *Catiovital Lift- pretgrumbu procedūra sejai ar iekārtu, kas veic miostimulāciju un limfodrenāžu. Cena atkarīga no ādas tipa/stāvokļa un no maskas izvēles.


gal_253452259_middle

*Beaute Lifting- relaksējoša, dziļi mitrinoša un atsvaidzinoša pretgrumbu procedūra ar kolagēnu.


*Beaute Aromatique- 100%dabīga procedūra, kas balstīta uz esenču eļļām un augu koncentrātiem. Procedūra palīdz atjaunot ādas dabīgo līdzsvaru.

*Peel&Lift- dziļi atjaunojoša procedūra ar augļskābēm. Cena atkarīga no tā vai ir/nav papildus vajadzīga dziļā sejas tīrīšana.

*Sejas masāža + maska- procedūrā ietilpst sejas attīrīšana, skrubis/pīlings, masāža un maska. Cena atkarīga no ādas tipa, stāvokļa un izvēlētajiem produktiem.

*Sejas dziļā/mehāniskā tīrīšana- cena atkarīga no ādas stāvokļa, darba apjoma un izvēlētajiem produktiem.

*C vitamīna procedūra- procedūra nogurušai ādai, bez mirdzuma un enerģijas, stimulē ādas dabīgo aizsargsistēmu, mitrina, tonizē un atsvaidzina.

*Parafīna procedūra sejai- barojoša procedūra sausai, dehidratētai ādai.



gal_253410709_large

*Gatineau Soothing &well being- procedūra jūtīgai ādai.

*Gatineau Nutri comfort - procedūra sausai ādai.

*Gatineau SOS purifying- procedūra taukainai, kombinētai ādai.

*Gatineau Skin lightening - procedūra ādas krāsas izlīdzināšanai.