Sirds Siltuma Darbnīca

Oficiālā lapa
Ieteikt
 52

Un tā tas viss sākās....


Doma par Sirds Siltuma Darbnīcu radās čatā, draugiem.lv, sarunājoties Lindai un Ilzei, kuras kopā saveda katras personīgais stāsts, un kopēja vēlme palīdzēt bērniņiem, kuri šajā pasaulē iesteidzas daudz par agru. Ilzei bija rokdarbnieces prasmes, Lindai zināšanas par priekšlaikus dzimušajiem mazuļiem.

Kad Ilze publicēja draugiem.lv savu pirmo galerju "1626 g sirds siltuma", viņa sāka saņemt daudz vēstuļu ar jautājumu, kas ir šis par projektu un kā ta pievienoties. Nospriedām, kāpēc lai mēs nepieaicinātu citas meitenes, kas gribētu iesaistīties zeķīšu adīšanā, pieaicinājām Rūtu, kas apstrādāja Lindas meitiņas, kura arī ir dzimusi priekšlaicīgi, kājeles fotogrāfiju . Rūta arī uztaisīja mūsu logo- glīto kamolīti ar sirsniņu, kas visu arī izsaka.

Sirds Siltuma Darbnīca dienas gaismu ieraudzīja 2012. gada 17.novembrī- Pasaules priekšlaikus dzimušo mazuļu dienā. 

2013.gada 27. aprīlī dienasgaismu ieraudzīja mūsu mājas lapa: www.sirdssiltumadarbnica.lv, kuru izveidoja un uztur Rolands.

Kopš 2013.gada 6.augusta esam oficiāli reģistrējuši bierību Sirds Siltuma Darbnīca.

Sirds Siltuma Darbnīcā Linda atbild par saziņu ar slimnīcām un Baby Box, darbiņu kopā savākšanu un noformēšanu, kā arī par darbu ar mēdijiem. Rūta ir mūsu māksliniece, bet Ilze ir atbildīgā par adīšanu, adījumu aprakstu gatavošanu un fotogrāfiju publicēšanu.

Aicinājumam pievienoties atsaucās daudzi, un nu jau kopā mēs gādājam zeķītes, cepurītes, sedziņas, kokoniņus, inkubatoru pārklājus un daudzas citas lietas visām slimnīcām Latvijā, kurās ir neonataloģijas nodaļas, ka arī Baby Box. 

Un nu mēs esam tik daudz!:)  Mēs esam visas kopā, lai gan esam katra savā vietā, katra ar saviem pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem, taču vienotas mērķī, palīdzēt sasildīt Latvijas pašus mazākos un pašus neaizsargātākos.

Nāc pievienojies arī Tu! Ieguldot savu laiku, zināšanas un prasmes, kā arī pavisam nedaudz līdzekļu, arī Tu vari sasildīt tos bērniņus, kas ir visneaizsargātākie un katru dienu braši cīnās par savu dzīvību:)