SELDING

Ieteikt
 9

Produktu klāsts

Mūsu speciālisti atradīs piemērotāko risinājumu tieši jums
Higiēnas preces un aprīkojums
SELDING vienmēr spēs atrast piemērotāko higiēnas produktu risinājumu tieši jūsu uzņēmumam, jo mūsu produktu klāstā ir iekļauts ļoti daudzveidīgs papīra, ziepju un tiem atbilstošu turētāju sortiments, ņemot vērā katra klienta atšķirīgās vajadzības. Rūpējoties par pastāvīgu klientu atbalstu, nodrošinām arī kvalitatīvu garantijas un tehniskā servisa apkalpošanu higiēnas, sanitāro telpu aprīkojumam un HoReCa sektoram.

Profesionālie tīrīšanas līdzekļi
SELDING klāstā ir pieejami atzīti profesionālie tīrīšanas līdzekļi, klientiem piedāvājot izvēlēties gan ierasto ķīmiju, gan ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus, kuri ir gan pietiekami spēcīgi un efektīvi, lai panāktu perfektu rezultātu, gan videi un darbinieku veselībai draudzīgi. Pateicoties koncentrētajam līdzekļu sastāvam, to lietošana ir ļoti ekonomiska, tādējādi būtiski samazinot uzņēmuma izdevums un panākot nevainojamu rezultātu bez papildu tēriņiem.

Uzkopšanas tehnika un inventārs
SELDING piedāvā profesionālu uzkopšanas tehniku un inventāru, lai tīrīšanas darbus varētu veikt ātri, ērti un kvalitatīvi. Produktu klāstā atradīsiet visu nepieciešamo uzkopšanai — sākot no birstēm, cimdiem un uzkopšanas ratiņiem, beidzot ar mazgājamo un tīrīšanas tehniku. Mūsu pārdošanas speciālisti palīdzēs jums izvēlēties visatbilstošāko inventāru un tehniku. Veicot objekta apskati, vienmēr piemeklēsim visefektīvāko un izdevīgāko risinājumu.