Schalins Rings

Oficiālā lapa
Ieteikt
 5

Biežāk uzdotie jautājumi

Kā un kur var iegādāties Schalins Rings gredzenus?

Oficiālais Schalins Rings pārstāvis Latvijā ir uzņēmums AS „Sirowa Rīga”. Pasūtījumus var veikt, rakstot uz e-pastu schalins@sirowa.com. Birojā uz vietas ir pieejami arī gredzenu paraugi apskatīšanai (taču ne visi modeļi).

On-line gredzenu katalogs ir pieejams mājas lapā http://www.schalins.lv


Cik ilgā laikā notiek gredzenu piegāde?

Gredzeni no Zviedrijas tiek piegādāti 3 – 4 darba dienu laikā. Ja gredzens tiek pasūtīts pēc īpaša pasūtījuma, tad piegādes laiks ir līdz 2 nedēļām.


Kāda informācija nepieciešama gredzenu pasūtījumam?

Lai veiktu gredzena pasūtījumu, ir jānosūta sekojoša informācija:

1. Gredzena numurs (kods) vai nosaukums, ja gredzenam nav koda

2. Zelta karāti - 14 K vai 18 K zelts

3. Baltā vai dzeltenā zelta gredzeni

4. Gredzena izmēru (ja jums tas ir zināms)

5. Izvēlētā gravējuma tekstu un stilu – Italic vai Script (vairāk informācijas http://lang.schalins.com/let/pages.asp?newsID=800)


Kā var uzzināt gredzena cenu?

Tā kā gredzenu cena ir mainīga, ņemot vērā EUR kursa svārstības attiecībā pret SEK (zviedru kronām), tad gredzena cenu var uzzināt, sūtot savu pieprasījumu uz schalins@sirowa.com vai zvanot pa telefonu +371 67098201.


Vai par gredzena pasūtīšanu ir jāveic priekšapmaksa?

Jā, pirms gredzena pasūtīšanas jums būs jāveica iemaksa 10 – 30% apmērā atkarībā no izvēlētā gredzena. Tā būs kā jūsu garantija mums, jo katrs gredzens ir roku darbs un tiek izgatavots pēc individuāla pasūtījuma.


Vai gredzenu var atgriezt atpakaļ?

Jā, gredzenus var atgriezt vai apmainīt, ņemot vērā sekojošus nosacījumus:

1.Gredzenus bezmaksas var apmainīt vienas nedēļas laikā, ja pasūtītie gredzeni tomēr īsti neatbilst jūsu izmēram. Šajā gadījumā tie tiks apmainīti pret cita izmēra gredzeniem.

2.Ja pasūtītais gredzens jums tomēr nepatīk, tad to var atgriezt atpakaļ vienas nedēļas laikā, taču par to tiek piemērota papildus samaksa par transporta izdevumiem gredzena nogādāšanai atpakaļ uz Schalins Rings ražotni Zviedrijā – 28 Ls + PVN.

(šī cena ir par gredzenu komplektu, nevis par katru gredzenu atsevišķi)


Kur var saņemt pasūtīto gredzenu?

Kad pasūtītais gredzens vai gredzenu komplekts būs Rīgā, tad mēs ar jums sazināsimies. Gredzenu pasūtījumu saņemšana notiek AS „Sirowa Rīga” birojā, Katrīnas dambī 16, Rīgā.

Ja jums nav iespēja ierasties Rīgā, tad par papildus samaksu mēs nogādāsim jums pasūtītos gredzenus uz jūsu norādīto adresi.


Vai attiecīgā modeļa gredzenus var pasūtīt arī no baltā zelta?

Visi gredzeni, kas ir redzami Schalins Rings katalogā, ir pieejami gan baltajā, gan dzeltenajā zeltā, neskatoties uz to, ka, piemēram, katalogā attiecīgais modelis ir attēlots tikai no dzeltenā zelta.


Vai Schalins Rings izgatavo gredzenus no sudraba?

Jā, daļa gredzenu ir pieejami arī no sudraba.