Reklamasstendi.lv

Ieteikt

Par mums

Piedāvājam plašu mobilo reklāmas stendu produkcijas klāstu - no vienkāršiem, maziem stendiem līdz sarežģītākām prezentāciju sistēmām. Investīcijas mobilajos reklāmas stendos ātri atmaksājas, jo mūsu piedāvātie risinājumi ir lielisks palīgs klientu piesaistīšanā un produktu vai pakalpojumu reklamēšanā.

Mūsu piedāvātā produkcija ir lieliski izmantojama tirdzniecības vietās, birojos, konferencēs, izstādēs, prezentācijās, pasākumos, izglītības iestādēs utml.

http://www.reklamasstendi.lv piedāvātie pakalpojumi sevī ietver:

- reklāmas stendu produkcijas tirdzniecību;
- stendu vizuālo reklāmas materiālu dizaina izstrādi un druku;
- individuālu projektu izstrādi un izgatavošanu;
- uzstādīšanas un montāžas darbus;
- saskaņošanu nepieciešamajās instancēs;
- produkcijas piegādi uz jebkuru vietu Latvijā;

Kā notiek projekta izstrāde un idejas īstenošana?

PROJEKTA APRAKSTS

Izklāstiet mums savas vajadzības - atsūtiet mums pēc iespējas detalizētāku informāciju. Tas palīdzēs mums izvēlēties Jūsu vēlmēm un vajadzībām piemērotākos risinājumus.
 DIZAINS UN RAŽOŠANA

Pēc piedāvājuma apstiprināšanas, sāksim dizaina izstrādes un ražošanas procesu. Šajā procesā saskaņosim ar jums konstrukcijas rasējumus un drukāto materiālu dizaina skices.
LIELISKS PIEDĀVĀJUMS

Pēc pieprasījuma saņemšanas, mūsu komanda sagatavos un nosūtīs jums detalizētu projekta izgatavošanas piedāvājumu.
 PIEGĀDE UN UZSTĀDĪŠANA

Kad ražošanas procesi ir pabeigti, piegādāsim Jums visus materiālus un nepieciešamības gadījumā veiksim arī uzstādīšanas un montāžas darbus.
Ērti un vienkārši

Mēs rūpējamies par to, lai produkcijas pasūtīšanas un saņemšanas process Jums būtu pēc iespējas vienkāršāks. Izmantojot internetu, visu nepieciešamo Jūs variet veikt, neatejot no sava datora.

Pēc pasūtījuma saņemšanas, mēs to izdrukāsim un kopā ar pašu reklāmas stendu piegādāsim Jums jebkurā vietā Latvijas teritorijā. Nepieciešamības gadījumā nodrošinām arī reklāmas dizaina izstrādi.

Plašāku informāciju atradīsiet sadaļā "Informācija". Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mums pa tālr.: 650 44408 vai rakstot uz e-pastu info@reklamasstendi.lv.