PERFECT SALES

Ieteikt

Atsauksmes

„Colemont FKB Latvia”

Ļoti labi un vērtīgi ir atsvaidzināt zināmas lietas, atklāt jaunas (aizmirstas!?) un nedaudz atgriežoties iztēlē savā darba rutīnā analizēt un atklāt pieļautās kļūdas! Tas ir progress!!! Svarīgākās tēmas seminārā : analīze darījumiem / sarunām , protams – veiksmīga saruna / darījums. Ieguvu no šī semināra teicamas idejas! Piem. Extra uzmanību atsevišķiem klientiem. Papildus motivāciju jaunu kontaktu dibināšanā un kā rezultātā visa dzirdētā lietošana praksē! Paldies, Armand!

Toms Lapsa, , „Colemont FKB Latvia” brokeris

„Colemont FKB Latvia”

Galvenā panākumu atslēga pārdošanā ir attiecību dibināšana ar klientiem. Dzīvē ir ļoti svarīga ir tava attieksme pret lietām. Praktiski padomi kā tikt galā ar klientu iebildumiem un par jautājumu tehniku. Paldies par vērtīgo semināru maniem darbiniekiem, bija tas , ko biju gaidījis no šī semināra!

Ivars Blanks, , „Colemont FKB Latvia” vadītājs

„Colemont FKB Latvia”

Manuprāt, ļoti atraktīvs un interesants „Efektīvas pārdošanas” kurss. Noteikti motivējošās zināšanas izmantošu darbā. Svarīgākās tēmas : Klientu iebildumi un darbs ar tiem Priekšrocību un klientu ieguvumu formulējums Akcents uz izzinošo domāšanu. Šajā seminārā ieguvu spēju iedrošināt sevi akcentēt uzmanību ļoti svarīgām pārdošanas metodēm. Veiksmi!

Juris Začs, „Colemont FKB Latvia” brokeris

„Colemont FKB Latvia”

Seminārs ļoti iepatikās. Teorija labi tika sajaukta ar praktiskajiem uzdevumiem, kas ļāva uzturēt semināra dalībnieku uzmanību visu laiku. Pasniedzējs Armands Ābelītis ir ļoti jautrs un atraktīvs. Ļoti patika, ka kursa laikā tika izstāstīti daudzi konkrēti piemēri no dzīves. Svarīgākās tēmas : Klientu priekšrocību un ieguvumu valoda Iebildumi un to neitralizēšana. Ieguvu pamatdomu no šī semināra, ka jāuzdod vairāk jautājumu, jāievāc vairāk informācijas, jārunā klienta valodā, jāskatās uz problēmām ar klienta acīm un jāizceļ klienta ieguvumi. Paldies par noderīgām idejām darbā ar klientiem!

Pāvels Gaidukovs, , „Colemont FKB Latvia” brokeris

SIA „Hansa Silvesters”

Lielisks pārdošanas un klientu apkalpošanas seminārs, kas noteikti noderēs saskarsmē ar klientiem – daudz vērā ņemamu ideju. Semināra vadītājs Armands Ābelītis ir viens no labākajiem pasniedzējiem. (Parasti semināros gribas gulēt, bet ne pie šī pasniedzēja!!!) Svarīgākās tēmas seminārā : Darbs ar klientu iebildumiem, argumentācija iebildumiem un pretenzijām par kvalitāti un cenu Izziņas process un izzinošā domāšana. Veiksmi darbā un lai Jums daudz klientu!

Kristīne Škapare, SIA „Hansa Silvesters”, tirdzniecības vadītāja

SIA „Agrochema Latvia”

Seminārs „Efektīva pārdošana”, ko rīkoja kompānija „Perfect Sales”, ļoti labs. Atsvaidzināja zināšanas, sakārtoja manas domas un noteikti der firmām, kas vēlas paaugstināt savu konkurētspēju. Ieguvu labas atziņas par tēmu – Klientu domāšanas process. Paldies par vērtīgo semināru!

Andrejs Valters, SIA „Agrochema Latvia”, tirdzniecības menedžeris

Preiss būve

Pagaidām labākais „Efektīvas pārdošanas” seminārs, kādā es esmu piedalījies. Pasniedzējs Armands Ābelītis ļoti atraktīvs un aktīvs. Uzrunā katru individuāli un sajūta tiešām tāda, ka es esmu bijis īstajā vietā , īstajā laikā. Patiešām tēmas – Atteikumi, Jautājumu tehnika, Noslēgums un Kā noturēt klientu, palīdzēja sakārtot manas zināšanas un iedeva daudz jaunas idejas, kuras noteikti pielietošu savā darbā.

Gatis Veinbergs, „Preiss būve” vairumtirdzniecība

SIA „Sportland”

Seminārs „Efektīva pārdošana” ir ļoti interesants. Bija lietas, ko es agrāk vispār nepielietoju. Man visas tēmas bija vienlīdz svarīgas. Vispār man ļoti patika seminārs. Topā! Turpināt mūs apmācīt arī turpmāk un nāciet iepirkties pie mums uz Dominu!

Kaspars Babkovs, SIA „Sportland”, pārdevējs/konsultants

SIA „Stoller”, John Deer

Seminārs „Efektīva klientu apkalpošana” ir ļoti noderīgs lai pagūtu profesionālu klientu apkalpošanu. Gribās īpaši izcelt tēmas – Pircēja uztvere Verbālā un neverbālā komunikācija Jautājumu uzdošana Risinājumi konfliktsituācijās. Seminārs noteikti palīdzēs padarīt manu darbu veiksmīgāku. Liels paldies par semināru!

Ruslans Pulle, SIA „Stoller”, John Deer pēcpārdošanas servisa vadītājs

Rito

Ļoti interesants un noderīgs. Ir gatavas frāzes un jautājumi, kā dabūt klientu par potenciālo pircēju.
Paskatījāmies uz kļūdām, kā labāk izvietot akcijas preces un atlaides.

Aina Teplouhova

Rito

Mūsu uzņēmuma sadarbība ar „Perfect Sales” ilgst jau trešo gadu, un pamatoti uzskatām šo kompāniju par savu sadarbības partneri un labu, lietišķu padomdevēju.
Armanda Ābelītes vadītie semināri mūsu pārdošanas komandai ir devuši konkrētus un praktiskus padomus. Šodienas pārdevējs zināmā mērā ir arī klienta biznesa konsultants. Ja klientam veicas labi, abas puses ir apmierinātas. Tieši šādu pieeju savam pārdevējam piedāvā „Perfect Sales” vadītie semināri.
Esam rīkojuši 3 divdienu seminārus veikala „RITO” pārdevējiem. Vislabāk jau apmācības rezultātus raksturo pārdošanas apjomi. Esam ļoti gandarīti, ka pieauguma procents pēc apmācībām ir vairāk kā 20% kā daļējs un būtisks nopelns, manuprāt, ir veiksmīgs apmācību process, kuru noteikti turpināsim.

Inese Mičule

Rito

Liels paldies kompānijai „Perfect Sales” un personīgi Armandam Ābelītim, par lieliskajiem kursiem „Uz klientu orientēta efektīva pārdošana”.
Paldies A. Ābelītim par atraktīvu un profesionālo pasniegšanas stilu, kas divu dienu garumā ļāva smieties pozitīvās emocijās, kā arī gūt darbam nepieciešamās profesionālās iemaņas. Kursā tika gūtas tās zināšanas, kuras spēj dot cilvēks, kurš šīs zināšanas pielieto praksē.
Lielās konkurences apstākļos ir ļoti vērtīgi saņemt padomus no zinošiem, praktiskiem cilvēkiem, par kādu var uzskatīt A. Ābelīti.

Aldis Škutāns