nesap.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 56

Ātrā palīdzība Tavai mugurai

Viena no klasiskajām biroja darbinieku kaitēm ir savilkts kakls. Protams, jo sēdēšana birojā nozīmē arī daudz atšķirīgu vajadzību – vienam blakus vajadzīgs atvērts logs, cits atkal nespēj strādāt, ja kondicionieris nepūš pakausī. Vēl trakāk, ja vienā telpā ir abu – atvērta loga un kondicioniera – kombinācija. Tieši tāpēc ikvienā birojā būtu nepieciešama ātrā palīdzība savilktiem kakliem vai pēkšņām muguras sāpēm, kas arī nav retums biroja ikdienā.
Ja Tevi piemeklē sāpes, nekavējoties izmanto lokāli lietojamos pretsāpju līdzekļus (gelus un plāksterus), kuri mazina sāpes un iekaisumu.

Efektīvi līdzekļi cīņai ar tik nepatīkamajām sprandas vai muguras sāpēm ir Olfen™ gels un Olfen™ ārstnieciskais plāksteris.

Atšķirībā no citiem geliem, kuru sastāvā ir emulgēls, Olfen™ ir hidrofīlais gels. Olfen™ gels ātri iesūcas ādā, tāpēc Tu sajutīsi ļoti ātru pretsāpju efektu, kā arī izvairīsies no sasmērēta apģērba.(1) Turklāt Olfen™ ārstnieciskais plāksteris ir unikāla pretsāpju forma, kura ir piemērota tieši aizņemtiem, aktīviem cilvēkiem, jo plākstera iedarbība ilgst 12 stundas. Plāksteri var lietot 1-2 x dienā. Iedomājies, cik ērti no rīta uzlīmēt plāksteri tieši uz sāpošās vietas un  visas darba dienas garumā aizmirst par sāpēm! Sāpošo vietu ārstē pretsāpju viela diklofenaks, kas pakāpeniski izdalās 12 stundu garumā.

gal_256615449_middle
Muguras sāpes nereti saistītas ar nervu iekaisumu. Normālai vielmaiņai nervu šūnās ir nepieciešami B grupas vitamīni. Pētījumos atzīts, ka lielās devās B1,B6,B12 vitamīniem piemīt sāpju mazinošs efekts. Tāpēc B grupas vitamīni lielās devās tiek lietoti kā palīglīdzeklis muguras sāpju ārstēšanai.  Lietojot B grupas vitamīnus terapijā, Tev ir iespēja samazināt pretsāpju medikamentu devas. Cīņai ar muguras sāpēm vari lietot Neurorubine™ Forte tabletes, kuras satur lielu devu B1, B6 un B12 vitamīnu.(2)


gal_256615468_middle

  

(1) Seth, P.L. Comparative pharmacokinetics and bioavailability study of percutanrous absorption of diclofenac from two topical formulations containing drug as a solution gel or as an emulsion gel. Drug Res. 42:120-122 (1992).

(2) Mibielli MA et al.: Diclofenac plus B vitamins versus diclofenac monotherapy in lumbago: the DOLOR study. Curr Med Res Opin. 2009 Nov; 25(11):2589–99.


txt_61548_uber