Biogrāfija

Komponists Jānis Lūsēns izveidojis jaunu muzikālu apvienību PROMENÃDE, kuras pamatā ir latviešu estrādes duets - Anmary un Uğis Roze. Ar šo muzikālo projektu Jānis Lūsēns pēc ilgu gadu pārtraukuma kopš Zodiaka laikiem atgriežas popmūzikas žanrā. Kā saka pats komponists - "Daudzu gadu garumā tapušas dziesmas, kuru muzikãlā stilistika bija brīva no kāda projekta noteiktajiem rāmjiem un pie manis nonākusī dzeja prasit prasījās uz delverībām. Faktiski PROMENĀDE - tā ir muzikāla koķetērija ar dažādiem stiliem, raksturiem, pozitīvisma deva un brīvības sajūta, kas maziet pretstatā ar latviešiem raksturīgo grūtsirdību".
Interesanti, ka PROMENĀDES sastāvā ir mūziķi no 22 līdz 56 garu vecumam, taču humors, vieglums un rotaļīgums mūzikā ir tuvs visiem tās dalībniekiem. Bez abiem solistiem un paša komponista pie taustiņiem un konferansjē lomā, grupā darbojas arī Jānis Lūsēns, juniors (bass), Rihards Goba (ğitāra) un Harijs Gūtmanis (bungas).
PROMENĀDĒ savienojas jaunība ar pieredzi, muzikāla brīvība ar tradīciju, divas vitāli spēcīgas, skanīgas un šarmantas balsis. Bet visa pamatā ir laba dzeja (Inese Zandere, Māris Čaklais, Ojārs Vācietis, Māris Melgalvs u.c.) un, protams - Jāņa Lūsēna mūzikas rokraksts, kurš šajā projektā guvis jaunas krāsas līnijas un izteiksmes veidu.

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam