Biogrāfija

Sveiki!
Pirmo saules gaismu ieraudzīju 1993.gadā! 6 gadu vecumā manas ausis sāka klausīties Repu un Hip Hopu, kopš tā laika, es neesmu pārtraucis klausīties tieši to mūzikas stilu!
Ilgu laiku klausoties vienu mūzikas stilu, mani sāka pārņemt vēlme arī pašam pamēģināt savas sajūtas ar melnu tinti izlikt uz papīra un tā 2010.gadā sāku rakstīt uz savām sajūtam radīt dažada veida tekstus, pirmais gads man nebija diži nopietns, bet tad vēlāk, es tam pievērsos mazliet nopietnāk,jo tas mani aizrāva arvien vairāk.
Agrāk, es pāris rindas rakstīju tikai pa dienām, bet tad mazliet vēlāk, es tās sāku rakstīt arī pa naktīm! Pēc tam pienāca arī tādi laiki, ka sāku veidot ritmus(bītus)!
Kad visu to sāku darīt, tad saņemu kritiku, bet tam visam par spīti, es turpināšu darīt iesākto, jo man šķiet, ka katra izteiktā kritika palīdz manām prasmēm augt!
Pagaidām neko diži neesmu sasniedzis, bet dēļ tā, es nemaz netaisos padoties, heh...
Mēģināšu sasniegt to, ko gribu sasniegt! Centīšos kontaktēties ar dažadiem Lv hip hopa izpildītājiem, lai sasniegtu kaut ko!
No manas puses būs visādas dziesmas un ritmi, tā kā fani nekur nepazūdiet, bet gan turpiniet mani atbalstīt, jo man jūsu atbalsts ir ļoti nepieciešams.. un protams iesakiet arī citiem saviem draugiem vai paziņām, kuriem patīk mana radošā izpausme..sakiet viņiem, lai arī viņi pievienojas manu fanu pulkā!
Chill! *

Dalībnieki

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam