Biogrāfija

edgars ribakovs dzimis 1993 gada 24aprili
Reiz dzima dj emotion..Tas notika kādā 2008. gada pavasara saulainā vakarā, atpūtas braucienā liepaja, kad satikās vairāki tucētāji vienvietas un improvizēja savu pirmo demo( apmēram 1 minūti garu), viss turpinājās Slovākijā, kad Bomāru kļuva vairāk un radās pirmā dziesma ''jeb**'' jau 5:12 minūtes gara tucēšana. Šinī brīdī sastāvs bija šāds: Miķels un Ar4 Riekstiņi, Edijs, Jānis Sviklāns (turpmāk tekstā kā "X"), Māris Klūga un Edgars Kakins.

Miķels izdomāja, ka grupas nosaukumam jābūt dj emotion

Atgriezušies Baldonē, radošais gars joprojām bija jūtams. Par biedru kļuva Robis. Viņš pirmais ierakstīja pašsacerētu tucinieku savā Sony Erricson mobīlajā telefonā, izmantojot tel. DJ tehnoloģijas. Šī kļuva par pirmo dj emotion dziesmu, un bija masīvs hīts! Tās vārds bija "Baiba Baiba"...Arī pārējie grupas dalībnieki nolēma ņemt piemēru, un atrada savu pirmo muzikālo nišu - Sony Erricson DJ. Tika sarakstītas vairākas dziesmas un klajā nāca pirmais albūms "Bomar LOVE". Tas tika pienācīgi nosvinēts :)

Robis grupas darbībā diezko vairs neiesaistījās (pašam esot sava) un tika izslēgts (iespējams pašam pat nezinot), tomēr viņa inovācija albūmā "Bomar LOVE" būs jūtama mūžīgi (īdz tas tika izdzēsts).

Dalībnieki

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam