Biogrāfija

Dj TruMaass ir mūzikas izklaides projekts veidots Nīderlandē 2011 gadā. Dalībnieki Arvīds Auders (TruMaass) un Valters Slava (Don Slava) rada patiesi unikālu mūzikas virzienu kurš tiecās miksēt elektronisko klubu mūziku ar citiem mūzikas ženriem veidojot interesantas, baudamas un arī jautras mūzikas kompozīcijas. Visa mūzika ir veidota elektroniski ar dator programu palīdzību.

Dibināšanas vieta: Nīderlandē
Dibināšanas gads: 2011
Albūmi: 1. Eu Edžu
2. Down with the club culture (megamix)

DJ TruMaass pirmais albūms "Eu Edžu" ir veidots par godu labam draugam Edžum Kašam un atēlo Edžu kā traku piedzīvojumu meklētaju pa nevaldāmajiem nakts klubiem, un patiesu romantiķi un sapņotāju kurš tiecās pretīm dzīves pārbaudijumem ar cerību pilnu sirdi.
Albūma atcevišķas dziesmas veltītas arī citam draugam - Vaņa Vaņiļēvičš (Māris Baņņikovs) kurš skaudīgi seko Edžum viņa dzīves gaitās un cenšāsviņu pārspēt alkoholisku dzērienu dzeršana un dejošana.
Albūma pamata doma ir sasmīdināt cilvēkus, iepazīstinot viņus ar Edžu un Vaņu, kā arī vienlaicīgi piedāvāt stilīgu elektronisko fonu kas nereti kā mūzika var likt dungot līdz un ik pa brīdim iekliegties - eu Edžu!

Dj TruMaass otrais albūms "Down with the club culture" ir elektroniskas un citu veidu mūzikas savienošana vienā 63 minūtes gārā trekā, kas veidots lai varētu apmierinat dažadu mūzikas stilu piekritāju prasības vienā dziesmā. Ideja ir vienkārša- ja ir pasākums, tusiņš, party vai sauciet kā gribat, uzliekat vienu dziesmu un neskraidiet katras piecas minutes mainīt dziesmu. Dziesmas mainās ar izstrādātām pārejām no vienas dziesmas citā. Atlasītās dziesmas nav topu hīti un diez vai liks kādam teikt - nu šī dziesma ir atklausīta!

Dalībnieki

Arvīds

Mūziķis, producents, dziesmu autors

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam