Miera Vējos (29656288)

Fani 225
Žanri
Ieteikt
 32

Biogrāfija

Viss iet uz priekšu un mainās.Muzikālā apvienība Miera Vējos dibināta 2011.g.Kandavā.Jānis Tabūns-ģitāra,Ando Krūklis-taustiņi, Gundars Lintiņš-bungas.Sākumā kā pavadošā grupa visādiem novadu svētkiem ,konkursiem un pasākumiem. 2012.g.grupai pievienojās Madara Rutka-soliste un bass ģitāra,kā arī Oskars Kreilis-ģītāra. Grupa līdz ar to iegūst jaunu skanējumu.Tā nu braukājam apkārt pa Latviju un iepriecinām savus mūzikas fanus ballēs,koncertos,kāzās utt. (t.29656288) 2017.g grupai iznāk pirmais CD ‘Kurzeme Mana’.2020.gadā LTV populārā raidījuma “Latvijas sirdsdziesma” finālā grupa “Miera vējos” ar dziesmu “Atverot debesis vaļā” ierinojās godpilnajā septītajā vietā.
“Miera vējos” jau kopš 2011. gada savu mājvietu ir radusi teiksmainajā Kurzemes pērlē Kandavā. Regulāri uzstājas, ieraksta jaunas dziesmas un strādā pie sava gaidāmā mūzikas albuma.2021.g iznāk jaunais CD ''Dzīve Ir Skaista''.
Grupā muzicē pieredzējušais ģitārists,vokāls un dziesmu autors Jānis Tabūns (Ex “Neptūns”, “Roja”), vokāls un basģitāriste Madara Rutka, Oskars Kreilis (ģitāra), un amata savienošanas kārtībā arī pazīstamais bundzinieks Gundars Lintiņš (Ex Rebel, Credo, Dakota).

Dalībnieki

Madara

basģitāra,vokāls

GUNDARS

Balss-Bungas

TOP dziesma (49 vieta topā)

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam