Biogrāfija

divi draugi vienreiz kojās zem šaubīgām vielām izlēma uztaisīt kopīgu projektu, kas sevī ietvertu kaut ko mazliet savādāku no tā, ko ierasts latvju ausīm dzirdēt. tā nu arī tapa šis milktune sideproject kopā ar seksapīlo banaancu.
narkotikas. sekss. bezatbildība. 2 apreibušas dvēseles satikās pirms pasaules gala. viņi piedzima zemestrīces laikā. drīzāk zemestrīce piedzima viņu laikā. nekas dauc mēs neesam, 1 no viņiem strādāja viena austiņa, otram otra. 1+1 = 2, bet mums 1+1 = 707. mēs esam šeit revolūcijai. 1kojas/1kaleidoskopiski_sircpuksti.nekādas aparatūras, tikai izjūtas un pāris taustiņi. mūzika no sircpukstiem, kurus sadzird tikai līnijas uz galda, kuras izšņauc tavas meitenes asiņojošais degunc. mēs neesam īpaši, mēs vienkārši spridzinam kulmināciju tavas mātes pienam. mēs esam te, jo mūs no citurienes izdzina. mēs gribētu teikt, ka tiksimies debesīs, bet mums tikko dievs atsūtija s_m_s, ka mūs tur nevienc negaida. paldies par uzmanību. p.s piezvani savam psihiatram, pirms ieslēdz mūs. tā ir kokaīna mūzika. tā ir mūzika no aritmiskajiem sircpukstiem. 707 līnijas uz galda, bra.

Darbojamies kā ķirurgi, bet bez skalpeļiem. Neesam tik satriecoši dzīvē kā uz papīra. Kad saejamies kopā pavadām vismaz 3dienas. neviena no tām nav pavadīta pie pilna prāta. vienmēr augstu, vienmēr virs visiem. progresējam ik sekundi! un ik sekundi, kad Tu mūs nedzirdi strādājam pie kaut kā jauna, kaut kā vēl satriecošāka par iepriekšējo.
Esam Rīgā, bet neesam no Rīgas. Ar sirdi vienmēr mājās. Pie mammas un viņas garšīgajām pusdienām. esam brāļi sirdī, bet ne asinīs.

Dalībnieki

Nav dalībnieku.

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam