SKAŅSKATU MĀKSLAS STUDIJA

Fani 33
Žanri Pop
Ieteikt
 3

Biogrāfija

SKAŅSKATU MĀKSLAS STUDIJA ir interešu izglītības pulciņš, kuru izveidoja mūziķis Jānis Snipkis, 2010. gadā. Studijā skolēni un arī jaunieši dzied, raksta savas dziesmas, koncertē, mācās skatuves kultūru, iepazīst dažādu audio tehniku, ieraksta citu vai savu sarakstīto dziesmu SKAŅSKATU MĀKSLAS STUDIJĀ. Pie ierakstiem strādā studijas vadītājs Jānis Snipkis.
SKAŅSKATU MĀKSLAS STUDIJAS nodarbības notiek Ventspils Jaunrades namā. Katrā mācību brīvlaikā notiek ierakstu sesijas. Uz šo brīdi sadarbībā ar Jāņa Snipka Latvisko televīziju, notiek arī koncertu ieraksti video.
Mūziķis Jānis Snipkis ir arī koncertmeistars un mācību procesa nolūkos gatavo pavadījumus dziesmām. Pēc vajadzības tās tiek spēlētas gan uz klavierēm, gan arī uz elektriskajiem instrumentiem. Tāpat viņš veic pētījumus par dažādiem pašdarbības kolektīviem Latvijā un trimdā. Foto var apskatīt galerijā.
Pirmajā mācību gadā klausītājus varam iepriecināt ne tikai ar koncertiem bet arī ar Undīnes Viksnes sarakstīto un iedziedāto dziesmu ''Run for your belief'' Jāņa Snipka aranžējumā.

Pievienota dziesma "Girl from Ipanema" Zandas Grantovskas izpildījumā!
Pievienota latviešu tautas dziesmas "Cekulaina zīle dzied", "Div'pļaviņas es nopļāvu" , "Dzied māsiņa Tu pret mani", "Dziedot dzimu, dziedot augu","Man dziesmiņu nepietrūka", "Slauk' māmiņa istabiņu", "Teici, teici valodiņa", Kačīni "Ave Maria" Lindas Stromanes izpildījumā, pie klavierēm Jānis Snipkis.
Pievienota Kristīnes Cielavas iedziedātā dziesma "Close To You".
Gaidām jaunus dalībniekus 2021./22.mācību gadā!
Pievienota Elīzas Znotiņas dziesma "Pazust sevī".
Nupat pievienota dziesma "A Natural Woman" EVELĪNAS ŠTERNAS izjustā izpildījumā!

Dalībnieki

Elīza

Spēlē akustisko ģitāru, sacer dziesmas un tekstus, dzied.

Edijs Fuksis

Dziedāja.

Zanda

Dziedāja.

Kristīne

Dzied un spēlē taustiņinstrumentus.

Santa

Dzied

Linda

dzied

InGa

dzied

Undīne

Raksta dziesmas, dzied.

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam