Vēja Runa ( 29492170 )

Mājaslapa vejaruna@inbox.lv
Fani 2167
Žanri Schlager
Ieteikt
 84

Biogrāfija

Labdien!
Mēs esam muzikālā apvienība - Vēja Runa! Te tāds pastāstiņš par mums un mūsu muzikāli senajām gaitām:

Paši gurpas pirmsākumi, ja tā varētu teikt, jau bij manāmi 80-tajos, kad grupas galvenie mākslinieki - Andris un Jānis mācījās vēl tik 4.klasē!


Pēc tam, kad jau vairs nemācījāmies 4.klasē - 1991.g. transformējāmies, gluži kā tarnsformātora komplekts no FERRUM un sākotnēji aktīvi spēlējām katrs savu spēlējamo dzīvajā sastāvā, un tad jau lēnu garu pa diviem.

1994.g. kopā ar Aivaru Lapšānu ieraksītjām albumu „Vientuļnieku bārs”...tad tik pa bāriem vien, pa bāriem vien...nedzērām! Spēlējām dejas! Tā radās arī pirmās idejas un darbs ierakstu studijā, tika ierakstīts Ziemassvētku albums.

1996.g. – ierakstījām projektu „Apkopēja”, iznāca 4 kasetes ar humoristiskām un jautrām dziesmām.

1997.g. Vēja Runai iznāca albums „Mīlas diversants” - šis albums un tā tituldziesma iekaroja daudzu klausītāju, īpaši meiteņu sirdis.

1998.g.- ierakstījām albumu „Muzikanti no Cēsīm”, tajā dzirdama viena no visu laiku populārākajām dziesmām "Degoša asara"...

1999.g. – veltījām plati – „Meitenēm”.

2000.g. kopā ar dziedātāju Aiju tiek ierakstīti albumi „Kāzas Latgalē” un „Večerinka Latgalē”.

2001.g.- iznāca vēl viens grupas albums - „Miljons”.
Kopš 2001.g. sadarbībā ar izdevniecību Gailītis – G tiek izdoti vēl Vēja Runas HITmix albumi un dziesmas dažādās izlasēs. Un tagad? Kā saka - kurpnieks bez kurpju un muzikants bez plates:)


Ar savu muzicēšanu izklaidējam, iepriecinam un izdancinam visus, kas mūs aicina!

Kopš 2007.gada rudens grupas sniegumu ar savu balsi papildina arī Agnese. Agnese ir vairāku vokālo konkursu laureāte, TV šova "Talantu aģentūra" dalībniece, vadījusi TV raidījumu "Mans mīļais draugs" TV5 kanālā, LNT žurnāliste, profesionāla svētku režisore un vakaru vadītāja, šad tad arī sakomponē kādu dziesmu, savas vokālās spējas pilnveidojusi dziedot dažādos mūziķu sastāvos un mācoties pie jau atzītiem māksliniekiem: Jolantas Gulbes, Olgas un Ances Krauzes. Agnese ir arī studijas fona dziedātāja daudziem Latvijā populariem dziedātājiem, tādiem kā Normunds Rutulis, Gunārs Meijers u.c. un šlāgermūzikas izpildītājiem - mūsu draugiem, grupai "Apvedceļš", "Zeļļi", "Talbrauceji", Uģim Miezītim u.c.

Ja arī Jums ir vēlēšanās savus svētkus svinēt mūsu mūzikas pavadījumā, tad mūs var sazvanīt pa tel.29833816 ( Agnese ), bet, ja rodās vēl kādi jautājumi, vai ir vēlme mums pateikt labus vārdus:)) tad mums var uzrakstīt arī e-pastu: vejaruna@inbox.lv


Uz tikšanos deju vakaros -
Jūsu
VR

Dalībnieki

Jānis

galvenais boss

Agnese

arī dzied :)

Andris Šīrants

Dziesmu autors, solists, ģtāras virtuozs un studijas ierakstu administrators :)

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam