Biogrāfija

Dzīvā mūzika kāzām, ballēm un kur tik vajag - publikai, kur dejo divi dzimumi (dažādos vecumos), vertikāli un abi kopā.Bet nespēlēju ballēs, kur viena dzimuma pārstāvji, aplī un pūlī krātās un prasa- jautrāk, jestrāk un tml.
Muzicēšana saviesīgos pasākumos ir viņa darbs, hobijs un nolemtība.
Specializējies taustiņiznstrumentu jomā, rīko dažadus pasākumus, raksta un ieraksta mūziku dažādām vajadzībām - fonogrammas, apskaņojot pasākumus.
Muzicē kāzās, ballēs, krodziņos un kur tik vajag! Gan fona mūzika, gan deju vakariem. Par būtiskām lietām uzskatot kvalitāti un eleganci.
Repertuārā populāra latviešu mūzika, gan ever green statusa dziesmas, neatsakoties no popmūzikas, klasiskā rokenrola un blūza.
2007. gadā izdeva cd "Jaunības liķieris", kurā skan pagājušā gadsimta 30-os gados populāras dziesmas un pēc J. Ozoliņa pasūtinājuma tapušā Jāņa Snipka dziesma "Dzimtenes mūrītis", kura ir domāta topašajai operetei un zirgu baletam.
2008. gadā Jāņa Snipka skaņskatu un mākslas studijā restaurēts un izdots cd - 1990. gada Amerikas apvienoto vīru koŗu Lāčplēša dienas koncerts ASV, Indianapolē. Diriģenti - Roberts Zuika, Māra Vārpa, Ernests Brusubārdis III un citi. Šis ir unikāls ieraksts, kāda nav otra Latvijā.
Tāpat 2008. gadā restaurēts un izdots Jāņā Ozoliņa orķestra ( ASV ) 1958. gada ieraksts "Latviešu dejas".
2009. gadā izdeva cd "Daudz, daudz ir ceļu druviņā". Tajā arī dzied Sintija Birziņa.
Pasūtiniet un iegādājieties šos ierakstus!
P.S.nule kā izveidotas 3 programmas melodionam, pa 1h garumā -latviešu mūzika, vācu šlāgeri un tautasdziesmas, kā arī XX gs. 20. - 90.-to gadu instrumentāla populārās mūzikas programma.

Dalībnieki

Sintija

Bekvokāls ierakstos

Marita

Bekvokāls ierakstos

Jānis

Vokāls, taustiņinstrumenti, menedžments, ieraksti

TOP dziesma (99 vieta topā)

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam