Biogrāfija

Mana mūzikas radīšana sākās 1999.gada nogalē, kad tika iegādāta tāda ierīce kā PlayStation kopā ar programmu 'Music2000'. Protams,ka neko nopietnu ar šo mūzikas konstruktoru nevar uztaisīt un daudzos trekos mans ieguldījums ir jau gatavu komponentu kopā salikšna, ko varētu drīzāk nosaukt par remiksēšanu, nevis mūzikas radīšanu, bet kaut kas tomēr ir sanācis un, pateicoties tam, pamazām guvu priekšstatu par to, ko var izdarīt ar šo programmiņu. Piemēram, pašu 1. treku 'Dreams' vienkārši saliku kopā no piedāvātajiem preset riffiem, nākošajos trekos šos riffus sāku modificēt, vēlāk arī radīju pats - piemēram, vienā no pēdējiem trekiem (Percaraton) mans ieguldījums varētu būt ap 80%. 2004.gada nogalē PS tika pārdots, līdz ar to mani eksperimenti mūzikas jomā pilnībā apstājās. 2007.gada nogalē beidzot iegādāts savs PC, ar kuru atkal radusies vēlme mēģināt turpināt iesākto, tāpēc šobrīd centīgi testēju dažādas mūzikas radīšanas programmas, lai atrastu sev tīkamāko, lai varētu uzradīt kaut ko interesantu! :)
Bet pagaidām dziesmu sarakstā piedāvāju savus veco laiku skaņu salikumus, kurus tikai tagad pateicoties PC beidzot esmu dabūjis digitālā formātā.

26.03.2008 - Sanāca tāds kā hibrīdtreks no 2 dažādām dziesmām,tāds kā remikss,nu klausieties paši-Bleeding vanilla love (Rony's mix). Kaut kas sanāca uz ātro taisot...

29.04.2009 - Beidzot pieķēros klāt FL Studio,pārmiksēju tur atrodamo "demonstrācijas" dziesmu par Extended mix. Diemžēl kaut kādas šī portāla kļūdas dēļ nevaru augšuplādēt ne to,ne arī vienu citu treku,kas vienkārši tika samiksēts no 2 citiem... Viss iesaldēts.

03.06.2009. - Izdzēsu visus miksus,kas sataisīti no 12.02.2008-27.03.2009, laukā no šejienes,domāju,ka tāpat neviens neklausās. 2 jaunustaisītos trekus joprojām NAV izdevies augšuplādēt,acīmredzot man vienīgajam tāda problēma,ja jau nekas netiek labots...

31.08.2009. - Beidzot izdevās augšuplādēt abas dziesmas,par kurām rakstīts iepriekš. What I Found ir tajā pašā FL Studio programmā atrodamā "demo dziesma",kuru pārmiksēju garākā variantā,Not Exacly Number One ir 2 dziesmu "sakausējums",radīts uz VirtualDJ.

Dalībnieki

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam