Biogrāfija

Par grupas MotoriuM rašanās sākumu tiek uzskatīts 2002. gada marts, kad Gulbis (bass) savaca kopā,tobrīd bez grupas palikušos Kasparu (ģitāra, balss) un Pīteru (bungas), ar priekšlikumu veidot grupu, kas spēlētu veco labo roku. Lai arī muzikālās gaumes visiem dalībniekiem nedaudz atšķiras, komandas kodols ir palicis nemainīgs. Laiku pa laikam grupā ir spēlējuši arī citi dalībnieki, taču dažādu iemeslu dēļ par pastāvīgiem dalībniekiem viņi tā arī nekļuva.

2004. gadā grupas dziesma "Neviens" tiek iekļauta "Melnā Piektdiena" albuma izlasē, līdz ar to atskaņota Radio SWH Rock dziesmu rotācijā.
Savas pastāvēšanas laikā, grupa koncertē vairākos pasākumos- spēlējusi arī rokeru sezonas pasākumos; "Vilku ciems"; "Sinepes un medus"; "Sutas balss"; "High Times"; Motokarnevālā, u.c.

Neskatoties uz to, ka pēdējā gada laikā, grupa spēlējusi tikai nedaudzos pasākumos(saistīts ar grupas organizatorisko daļu, jo nebija cilvēka, kurš ar to nodarbotos), sobrīd notiek aktīvi meģinājumi un atsākta koncertdarbība. (Šovasar plānojam aktīvu koncertsezonu dažādos festivālos).
Rakstiet : motorium@inbox.lv

Grupas sastāvs:
Kaspars Vaļinieks - ģitāra / balss
Pēteris Deķis - bungas
Raivis Cauņa - bass

Dalībnieki

Pēteris

Bungas

Kaspars

Ģitāra/balss

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam