Biogrāfija

Rock grupa Band Versus Music radusies 2003. gada sākumā. Kopš tā laika, grupas sastāvs ir krietni mainījies, bet grupas mērķis - komponēt un izpildīt, izklaidēt un izklaidēties, ir palicis nemainīgs. Līdz 2008. gada decembrim Band Versus Music bija pazīstami kā Versus, taču ņemot vērā to, ka ar šādu nosaukumu inteneta plašumos ir atrodamas vairākas grupas, tika pieņemts lēmums mainīt nosaukumu uz Band Versus Music. Gala rezultātā, jaunais nosaukums ir kā interesanta vārdu spēle.
 2009. gada janvārī grupa izdod Band Versus Music EP albumu, kas tiek izdots USB Flash formātā un tas ir pirmais šāda veida izdotais ieraksts Latvijā. Ieraksts satur 5 dažāda rakstura kompozīcijas. Šī ieraksta popoluarizēšanas nolūkos, grupa devās mini-tūrē pa Latvijas, Lietuvas un Igaunijas rock klubiem.
Neilgi pēc tam, grupai pievienojās vēl viens ģitārists - Rihards Raja.



Band Versus Music ir uzstājušies gandrīz visos Latvijas festivālos, kā arī festivālā Mountainrock 5, Kauņā, LT, kur kā festivāla galvenie viesi bija grupa Cult Of Luna. Šajā vasarā grupa uzstājās arī Igaunijas festivālā Lele Alternativ. 



Grupas dziesmas Lost Dream, Highest League, Folow un Waltz With Me ir sasniegušas vietējo radiostaciju DJ un tās joprojām var dzirdēt ēterā.


 Dziesma Promise ir iekļauta Latvijas neatkarīgās mūzikas dziesmu izlasē Dig It un dziesma Pasing By ir muzikālais pavadījums priekš Red Bul Backyard Diger- Latvia, Saldus 2009 video.

Band Versus Music ir:


Alberts Viegliņš - vokāls

Jānis Kļaviņš - ģitāra

Rihards Raja - ģitāra

Ivars Kalvis - bass

Kaspars Pļavnieks - bungas



Kontakti:

www.bandversusmusic.lv

www.myspace.com/bandversus

band_versus@inbox.lv

Dalībnieki

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam