Biogrāfija

Grupa OTTO - mūzika dejās, saviesīgos pasākumos.

Ideja par grupas dibināšanu radās 1993. gada rudenī, kad par turpmāku kopīgu muzicēšanu vienojās savstarpēji pazīstami puiši, kuri uz to brīdi bija bez savām grupām. Tie ir Oskars Elksnis, Māris Lāpāns, Aleksandrs Balantajevs, Juris Ķirsons. Šādā sastāvā grupa uzstājas dažādos pasākumos apmēram 2 gadus. Tad, sakarā ar mācībām un dzīvesvietas maiņu, no grupas aiziet Oskars. No tā brīža sastāvs ir nemainīgs.
Par svarīgāko savā darbībā OTTO uzskata kvalitatīvu, dzīvespriecīgu mūziku, atraktīvu pasniegšanas manieri, kas atbrīvo atmosfēru un liek justies omulīgi.
Grupa 18 gadu pastāvēšanas laikā ir uzstājusies apmēram 700 dažādos pasākumos. Piedalījusies labdarības akcijās par Rundāles pils norautā jumta un Preiļu kultūras nama iebrukušo griestu atjaunošanu, festivālos Osvalds, 3 zvaigznes un Latgales TV mūzikas festivālā, šlāgeraptaujā un, protams, balles, kāzas, kā arī citos saviesīgos pasākumos .
Līdz šim grupa mūzikas kompānijā Mapl ir izdevusi vienu mūzikas albumu „Spēle”. Saviem spēkiem, kā arī ar draugu un atbalstītāju palīdzību, otru albumu - " Ir tādas lietas". Pašlaik sagatavošanā ir trešais albums, kuram jau ir ierakstīta dziesma " Paliksim kopā".
Ikdienas uzstāšanās reizēs OTTO repertuārs veidojas no populārām deju un šlāgermūzikas kompozīcijām, kā arī pašu sacerētām dziesmām.
Jā! Un, ja nu kas, mūs var vienmēr sazvanīt - 26491161...

Dalībnieki

Juris

vokāls, taustiņi

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam