Biogrāfija

Grupas „Medieval Child” pirmsākumi meklējami senā pagātnē, kad 2002. gada nogalē kopā sāk muzicēt ģitārists Ričijs un vokālists Jēzus grupā “The Legendary Song Bird”. Pāris gadus vēlāk pie taustiņiem pievienojās Rūdolfs. Taču tā kā viņš paralēli apgūst arī bungu spēli, tiek izveidota grupa „Blind Fox”, kas pārsvarā spēlē blūzu. Pēc ilgākā pārtraukuma 2005./2006. gada mijā pievienojas arī basists Elvijs un buņģieris Lauris, tad arī rodas grupa „Medieval Child”. Grupas pirmā uzstāšanās ir RV1Ģ grupu konkursā Pirmā Plate #3, kur tiek svinēta uzvara ar dziesmu "The King Is Dead".
2007. gada vasarā grupa veic savu pirmo koncerttūri pa Latviju, kuras ietvaros tiek nospēlēti 15 koncerti dažādas Latvijas pilsētās. Tūre noslēdzas ar „Medival Child” rīkoto festivālu „Kaives Knaģis 2007”. Pēc Latvijas tūrēs, 2008. un 2009. gadā, grupa turpina aktīvi koncertēt un uzstājās arī tādos pasākumos kā kluba „DEPO” organizētajos „Old Rock Party”, Madonas Ģitāristu sesija un Vēja Brāļu Ordeņa svētkos.
„Medieval Child” vairākas reizes viesojusies arī ārzemēs festivālā „Baltojos Garsas” – Lietuvā un spēlējusi vairākus koncertus Slovēnijā. 2009. gada nogalē grupa ar skaņdarbu „Black and White Impressions” uzstājas Latvijas Televīzijas raidījumā „SEMS”. Šajā pašā laikā grupai ar jaunām idejām pievienojas pašreizējais basists Kārlis.
2011. gada maijā, nospēlējuši pēdējo koncertu Valmierā, klubā "Chill Inn", Medieval Child izformējas, lai dotu iespēju rasties jauniem projektiem.

Dalībnieki

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam