Momentbox.lv - Pozitīvo sajūtu foto automāts

Oficiālā lapa
Ieteikt

Momentbox.lv Foto būda

Momentbox.lv foto automāts lieliski iederēsies Jūsu pasākumā


Kāzas (foto automāts, fotosiena kāzās)

Izvēlieties Momentbox.lv aizraujošo piedzīvojumu kā jauku papildinājumu savām kāzu aktivitātēm. Daudzie interesantie un spilgtie aksesuāri palīdzēs Jūsu viesiem iejusties visdažādākajos tēlos. Rezultātā saņemsiet fotoalbūmu ar savu viesu bildēm un novēlējumiem Jums šajā skaistajā dienā!

Dzimšanas diena (foto stūrītis Jūsu svinībās)

Vēlies, lai Tava dzimšanas diena kļūst par neaizmirstamu pasākumu, kur dzirkstī prieks, emocijas un smiekli? Tad izvēlies Fotosienas.lv piedāvājumu! Mūsu sagādātie spilgtie aksesuāri patiks ikvienam. Jūsu viesu emocijas, atraktivitāte un interesantas fotogrāfijas ir garantētas!

Ģimenes foto (atrakcijas ģimenes pasākumā)

Vēlies, lai ģimenes bildes nebūtu kā parastajā salonā, tad piesakies Fotosiena.lv piedāvājumam. Jūs varēsiet būt kā stingrā Adamsu ģimene, vai kā neprognozējamā Simpsonu ģimene…Tā, lai ir ko atcerēties ar smaidu, kad apskatīsiet fotogrāfijas!

Citi pasākumi

Varbūt ir vēl kāds pasākums, kas te nav minēts, uz kuru vēlēsieties mūs aicināt .Vēl ir tik daudz svētku un kopā sanākšanu ar kopīgām izklaidēm un izdarībām – Jaunā gada sagaidīšana, Valentīndienas ballītes, vecpuišu un vecmeitu ballītes, Helovīni, u.c. Mēs, uzņēmums Fotosiena.lv, esam gatavi jebkurai sadarbībai, ar prieku un sapratni uzklausīsim Jūsu ierosinājumus, centīsimies piepildīt ikvienu Jūsu vēlēšanos.

Momentbox.lv komanda
Kontakti: