MMT serviss

Oficiālā lapa
Ieteikt

Matrača tīrīšana



Labi izgulējies cilvēks ir laimīgs! Lai gulēšana uz matrača cilvēka organismam nekļūtu kaitīga, tas ir jākopj. Vismaz reizi gadā. Mūsdienās tiek ražoti matrači no organiskiem materiāliem, taču arī šāda tipa matrači ar laiku kļūst netīri. Putekļu ērcītes, epidermas paliekas, apmatojums – tā ir tikai neliela daļa no netīrumiem kas uzkrājas matračos. Šādi netīrumi, ne tikai bojā matraču izskatu, bet arī izraisa alerģijas.

• Par tīrīšanu
Ja jums mājās ir pieejams sadzīves putekļusūcējs, tad jūs varat savu matraci atbrīvot no daļas netīrumu, taču tas nesniegs jums 100% rezultātus. Ātri un profesionāli šo problēmu varēs palīdzēt atrisināt mūsu meistari. Darbs tiek paveikts divās stundās, dažkārt ātrāk. Atkarīgs no netīrumu un traipu daudzuma.

Matraču tīrīšana tiek veikta 4 posmos.

1. Posms. Ķīmijas izvēle atbilstoši materiālam no kāda matracis ražots. Tiek veikta materiāla novērtēšana.

2. Posms. Matracis tiek izsūkts sausā veidā, izmantojot profesionālo tehniku. Veidojot vakumu šāda tehnika spēj ļoti dziļi atbrīvot matraci no netīrumiem.

3. Posms. Materiāls tiek apstrādāts ar izvēlēto ķīmiju, kura veic tīrīšanas un dezinfekcijas funkciju. Pēc tam tiek veikta matrača skalošana ar ekstrakcijas metodi, atbrīvojot to no atlikušajiem traipiem un netīrumiem.

4. Posms. Pēdējais ir žāvēšanas posms. Matracis tiek maksimāli izžāvēts, samazinot tā žūšanas laiku līdz 10 stundām.

Uzmanību! Visi mūsu tīrīšanas līdzekļi ir sertificēti. Tie ir nekaitīgi – 
• Videi
• Cilvēkiem
• Dzīvniekiem


Cenrādis

Pakalpojums             AprakstsCena
Matrača tīrīšana             gb35.00 - 45.00 €