Miss Dimanta Foto

Ieteikt
 4

Miss Dimanta Foto

Leģendārā dīva Merilina Monro reiz iedziedāja dziesmu «Dimanti ir sievietes labākie draugi» (Diamonds are a girl`s best friend), šīs rindas tiek citētas vēl joprojām, katra sieviete ir pelnījusi nēsāt dimantus un mirdzēt. Tieši ar šādu ideju 2011. gadā tika aizsākts projekts «Miss Dimanta foto», kas veidots idejiskā sadarbībā kopā ar aģentūru «Mis Latvija».

Konkursa «Miss Dimanta foto» fināls, kad tiks noteikta fināliste, kas iegūs juveliera un dārgakmeņu eksperta Sergeja Aleksejeva izgatavoto oriģināla dizaina kaklarotu no zelta, sudraba un dimantiem, kā arī pretendente, kas 28. novembrī dosies uz starptautisku skaistuma konkursu Malaizijā, lai pārstāvētu Latviju,

tiks noteikta 26. septembra vakarā «Islande Hotel» telpās.


Konkurss «Miss Dimanta foto» šogad norisinās trešo gadu, tajā piedalās dalībnieces no desmit Latvijas pašvaldībām – Bauskas, Krāslavas, Liepājas, Valmieras, Jelgavas, Madonas, Ogres, Rīgas, Rēzeknes un Gulbenes. Pirmajā atlases kārtā konkursam pieteicās 52 dalībnieces, par kurām kopā nodotas 10079 balsis. Finālam, pēc balsu vairākuma un «Mis Latvija» žūrijas vērtējuma, tiek izvirzītas desmit dalībnieces.

Reklāma


Pilnībā apmaksātu dalību starptautiskā skaistuma konkursā «Miss Scuba», kas norisināsies Krota Kinbalu, Malaizijā iegūs aģentūras «Miss Latvija» žūrijas favorīte. Starptautiskajā konkursā Latvija tiks pārstāvēta starp astoņpadsmit dalībvalstīm.

Skaistuma konkurss «Miss Dimanta foto» aicina sievietes apzināties sevi un nebaidīties riskēt, pieņemt izaicinājumus un uzvarēt.