Mellene.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt

pulksteņi

  • 23. jan 2013 17:00
man ļoti patik šie pulksteņi kuram vel patik?????????:D
  • Inga Inga 6. apr 2013 13:29
    visi pulksteņi no ebay!!!!;)
Mums katram ir savs iemesls, KĀPĒC mums ir rokaspulksteņi, vai arī KĀPĒC tie mums nav. Uzraksti, kāpēc Tev tas ir vai nav, pastāsti kādu asprātīgu vai interesantu gadījumu ar laikiem, pulksteņiem vai tamlīdzīgi un trīs jaukākos komentārus apbalvosim ar dāvanu kartēm 5 Ls vērtībā! Raksti šeit pat!

Ieprikšanās

  • 22. feb 2012 16:08
Kas ir tas, kas Tevi pamudina nopirkt kādu lietu veikalā, internetā- cena, speciālais piedāvājums, atlaides vai kas cits?!Kā Tavuprāt atšķirās šī iepirkšanās starp taustāmām lietām veikalā un internetā, kur redzi tikai attēlu?!Vai esi kādreiz vīlies savā pirkumā internetā?!Padiskutēsim par + un - šajā Lasīt vairāk
  • Daina Dimante Dimantiņš Daina Dimante Dimantiņš 2. mai 2012 11:40
    Ar mani ir tā- ja iekrīt acīs noteikti jānopērk, savādāk sirdsapziņa vislaik moka un tirda, kāpēc nenotērku. Ja kādreiz tomēr nenopērku uzreiz kad ieraugu un iepatīkas, atrodu iespēju atgriesties un nopirkt!!
    - i-netā iepērkoties ir tas ka nevar aptaustīt un pielaikot. bet ja ir zema cena,nenākas vilties tik ļoti ja nav kātorais izdevies, tāpēc kāpēc neriskēt, vienmēr jau nenāksies vilties!
Es kā sieviete noteikti nespēju atturēties no šallītēm un jostiņām. Pilns skapis jau ar viņām, nav pat kur pievilkt, kur nu vēl visas viņas izmantot, bet piepērku vēl!
Kādas ir Tev šīs sievišķīgās vājības?!
  • Draugiem lietotājs Draugiem lietotājs 30. mar 2012 14:54
    ..puķes, ko stādīt dārzā!    (heart) (heart)