Kafijas Banka

Oficiālā lapa
Ieteikt
 3

Par mums

Lielāko daļu lielveikalu plauktu platības aizņem lētas kafijas piedāvājums. Tāpēc sākotnēji ideja par svaigi grauzdētas kafijas piedāvāšanu likās apšaubāma – vai izdosies atrast savu pircēju? Lietuvā ir pieejama augstas kvalitātes svaigi grauzdēta kafija, kas samalta smalkā pulverī un nemaksā dārgi.


Racionālie argumenti, kas lika uzsākt darbu šajā biznesā - personīgā interese par kafijas baudīšanas kultūru un pārliecība, ka mēs spēsim.


Mēs iegādājāmies pirmās paaudzes itāļu kafija grauzdēšanas iekārtu Impianti no cilvēka, kas, iespējams, pirmais aizsāka kafijas grauzdēšanas biznesu Lietuvā, bet ātri padevās, jo neizturēja konkurenci.


Iekārta nebija perfekta un sagādāja mums ne mazums galvassāpes. Nebija viegli atrast augstas kvalitātes zaļas kafijas pupiņu piegādātāju - pirkt nelielas partijas no vairumtirgotājiem bija neizdevīgi.

Daudzas stundas pavadījām izpētot grauzdēšanas iekārtas un tehnoloģijas. Mūs iedvesmoja Starbucks un Jamaikas veiksmes stāsti.


Pamazām tirgus sāka atšķirt, kas ir kas. Patiesie kafijas cienītāji arvien biežāk sāka izvēlēties mūsu kafiju un vairs neiegriezās lielveikalā, lai iegādātos kafiju.


2006.gadā spērām nākamo soli - Lietuvā pirmie atvērām specializētu interneta kafejnīcu.


Apgrozījums pieauga. Itāļu kafija grauzdēšanas iekārtas jaudas kļuva nepietiekamas. Pārdomājuši visus "par" un "pret", iegādājāmies amerikāņu Diedrich, kas tiek uzskatīts par mūsdienu mazos kafijas fabriku. Tagad mums bija iespēja ne tikai ātri izpildīt pasūtījumus, bet arī paplašināt grauzdētas kafijas sortimentu. Pašlaik Kafijas Banka grauzdē 30 dažādu šķirņu zaļās kafijas pupiņas nelielos daudzumos, kas 3 dienu laikā pēc apgrauzdēšanas nonāk mūsu patērētāju rīcībā.


Esam izstrādājuši un turpinam uzlabot īpašu espresso kafijas maisījumu, kas atbilst mūsu platuma grādos dzīvojošo kafijas cienītāju gaumei.

Iepirkta grauzdēšanas iekārta Diedrich, modernizēta noliktava, sakārtota kvalitātes kontroles sistēma. Līdz šim, kafijas grauzdēšanā paļāvāmies uz veiksmi un pašu intuīciju, kas ne vienmēr izrādījās efektīva. Ieguldot ievērojamu naudu, esam jūtami uzlabojuši kafijas kvalitāti, veicot uzlabojumus atseviškos ražošanas posmos – grauzdēšanā, slīpēšanā, iepakošanā un uzglabāšanā.


Šodien jebkurai kafejnīcai Lietuvā un Latvijā ir iespēja pasūtīt svaigi grauzdētu kafiju, kas atbilst dažādām patērētāju gaumēm. Mēs esam atjauninājuši tiešsaistes veikalu, paplašinājuši produktu klāstu tajā.


Kafijas ražošanas procesā esam ieviesuši HACAP kvalitātes sistēmu, kas nodrošina augstu un stabilu kvalitātes kontroli.

Kafija mums ir ne tikai bizness, bet arī mūsu kaislība un hobijs. Kas bieži laupa laiku atpūtai. Tāpēc mēs nevēlamies stāvēt uz vietas. Mēs plānojam paplašināt preču klāstu, attīstīt izglītojošus pasākumu - kafijas degustācijas, seminārus, sadarbojoties ar profesionāliem testētājiem, radīt oriģinālas kafijas maisījumus.

Nodrošināt iespēju saviem klientiem baudīt svaigi grauzdētu kafiju , kas mērojusi ceļu no dažādām pasaules valstīm, lai sastaptu savus klientus.

Strādāt un pilnveidot savu profesionalitāti, lai kļūtu par lielāko augstas kvalitātes kafijas ražotāju un izplatītāju Latvijā.

Augstākās kvalitātes kafijas grauzdēšana, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Svaigi grauzdētas Arabica kafijas, un Espresso kafijas pupiņu maisījumu pagatavošana un piegāde gala patērētājam.

Saliedēts darbs savu mērķu sasniegšanai, arvien uzlabot ražošanas procesu un palielināt ražošanas apjomus, tādējādi samazinot preces izmaksas.

Patērētājs dod priekšroku produktiem, kuru kvalitāte ir augsta. Uzņēmuma uzdevums ir veikt nepārtrauktas darbības, lai uzlabotu savu produktu kvalitāti. Preces koncepcija – konkurētspējīga cena un augsta kvalitāte.

Ētikas mārketinga koncepcija pielāgota mērķa tirgus vajadzībām, vēlmēm un interesēm, kā arī, lai sniegtu lietotājam vēlamo apmierinājumu efektīvāk nekā konkurenti, lai saglabātu vai uzlabotu patērētāju sociālo labklājību.