Kvalitatīvi koka izstrādājumi

Oficiālā lapa
Ieteikt
 33

Nedaudz par....!

Mani sauc Roberts Sarkisjans un es esmu, pirmkārt jau cilvēks.
Esmu beidzis 9 klašu izglītību un ieguvis automehāniķa diplomu.
Līdz 21 gada vecumam biju uzspējis strādāt 23 dažādās darba vietās un dažas no tām, bija saistītas ar koku.
Līdz beidzot nolēmu, ka ir īstais laiks lai veidotu kaut ko savu. Tā nu 2005. Gada 1.Janvārī reģistrējos kā individuālā darba veicējs un pirmie mani soļi līdz klientiem bija gadatirgu apmeklēšana. Sākumā es izgatavoju visparastākos svečturus un koka sirsniņas kā arī saderināšanās gredzenu kārbiņas. Vispirktākā prece tolaik bija eglīšu rotājumi, kurus tirgoju Majoros, Jomas ielas, ziemassvētku tirdziņā. Tad vēl tādus neviens cits amatnieks nepiedāvāja. Mans pirmais pasūtījums bija svečturis, līdzīgs attēlā redzamajam.




Es vēlējos savus svečturus nodot realizācijā veikalos, taču ar mani neviens nevēlējās sadarboties. Tad atlika tikai viens. Iet tālāk.
Jau 2007.gada 17.septembrī es pārreģistrējos kā saimnieciskā darba veicējs.
Visu laiku es braukāju uz visdažādākajiem tirdziņiem un vēl papildus sāku tirgot piepūšamos hēlija baloniņus ar kuru palīdzību es varēju pievērst apkārtējo uzmanību tieši sev. Laikam ejot es vēroju tirgus un pieprasījuma tendences, un secināju, ka vairāk jāpievēršas pasūtījumu izpildei.
2008.Gada 8.Aprīlī es reģistrējos kā individuālais komersants ar nosaukumu "KVALITATĪVI KOKA IZSTRĀDĀJUMI". 
Visu šo gadu laikā, līdz ar katru jauno pasūtījumu, esmu pilnveidojis savas amata prasmes un manu klientu atsauksmes liecina par to, ka es pareizi darīju, kļūstot par amatnieku.

Šobrīd mana uzņēmuma produkciju ir iespējams iegādāties gadatirgos. Taču lielākoties realizēju privātos un juridiskos pasūtījumus.

Paldies es saku visiem saviem bijušajiem, esošajiem un topošajiem klientiem kā arī sadarbības partneriem, jo tikai jūsu dēļ es varu darīt darbu, kurš man patiesi sagādā prieku. " PALDIES ! "


P.S.

    Pienāk brīdis, kad cilvēkam rodas nepieciešamība pēc kādas lietas jeb pakalpojuma.  Un ir ideāli ja cilvēks izvēlas to visu saņemt pie sev zināma, vietējā pakalpojuma sniedzēja. Tādā veidā atbalstot pašmāju uzņēmēju. Tā dodot iespēju uzņēmumam turpināt augt un attīstīties. Iegūtos līdzekļus ieguldot jaunākās telpās, tehnoloģijās un cilvēkos lai spētu savus pakalpojumus sniegt  vēl  plašākā sortimentā, ātrākos termiņos un lielākam klientu skaitam vienlaicīgi.
Protams gadās arī tā, ka cilvēkam nav nepieciešami attiecīgā uzņēmuma sniegtie pakalpojumi. Taču viņam tik ļoti patīk tā darbība, ka viņš vienalga vēlas atbalstīt šo sev tīkamo uzņēmumu veicot ziedojumu neko neprasot pretī.

Tādēļ pēc dažu mana darba cienītāju lūguma esmu izvietojis uzņēmuma rekvizītus.

 IK „ KVALITATĪVI KOKA IZSTRĀDĀJUMI „
Vienotais Reģ. Nr.    44102030835
Banka                         A/S  DNB banka
Nor. Konts                 LV 63 RIKO 0002013284605       


Ar cieņu, Roberts Sarkisjans.