Juridiskais birojs "SOLUTION 4"

Ieteikt

Par biroju

Esam pagodināti Jūs uzrunāt un piedāvāt mūsu juridiskā biroja „SOLUTION 4” pakalpojumus.

Juridiskais birojs „SOLUTION 4” dibināts 2007.gada 30.novembrī. Mēs esam viens no jaunajiem juridiskajiem birojiem, kurš sniedz juridiskos pakalpojumus gan juridiskajām, gan fiziskajām personām visdažādākajās jomās. Mūsu panākumu pamatā ir vairāk kā 8 gadu gaitā uzkrātā pieredze, un vairāku juristu apvienošanās vienā birojā ir devusi iespēju sniegt klientiem plašākus un daudzveidīgākus pakalpojumus, kā arī pilnveidot to kvalitāti, ātrumu un daudzpusīgumu.

Juridiskais birojs ir jauns, dinamisks un augošs uzņēmums, kura mērķis ir pilnveidoties kopā ar Jums, sniegt atbalstu jebkurā Jums nozīmīgā situācijā, lai atrastu labākos un efektīgākos risinājumus.

Vēlamies Jūs informēt, ka, regulāri uzticot mums aktuālās lietas, mēs piedāvājam klientu lojalitātes programmu, kas Jums dos iespēju ietaupīt un iegūt drošības sajūtu Jūsu biznesa un/vai dzīves nākotnei. Mēs tiecamies būt par labākajiem un cenšamies paplašināt pakalpojumu klāstu, kas būs noderīgi Jums ikvienā situācijā, lai katrs esošais un nākamais klients justos drošs un apmierināts ar mūsu sniegtajiem pakalpojumiem, to kvalitāti un kompetenci.

Mūsu vīzija un vērtības

Mūsu vīzija

Būt par labākajiem un lielisku sadarbības partneri, darba vietu un visvairāk uz klientu vērsto juridiskās palīdzības sniedzēju.

Mūsu vērtības

Mūsu galvenā vērtība ir klients, un katram klientam veltītā individuāla pieeja. Mēs tiecamies uz ciešu attiecību nodibināšanu ar klientiem, lai kopīgiem spēkiem attīstītos, sniedzot Jums praktiskus un vienlaicīgi arī radošus, efektīvus risinājumus, kā arī atbildam uz jebkuru klientam interesējošo jautājumu. Mūsu mērķis ir, lai atnācis klients saņēmis kvalitatīvo pakalpojumu un konsultāciju, atgrieztos atkal. Mēs tiecamies būt par tuviem un uzticamiem padomdevējiem, partneriem, kas piedalās gan ikdienišķu, gan arī stratēģisku jautājumu risināšanā.

Mūsu pamatvērtības ir:

veidot patīkamu un veiksmīgu sadarbību starp pakalpojumu sniedzēju un klientu;

būt profesionāliem un precīziem, tam ko darām; 

saglabāt konfidencialitāti;

būt atsaucīgiem un ar individuālu pieeju;

nodrošināt demokrātisku cenu politiku.