Jā, Boss!

Oficiālā lapa
Ieteikt
 9

Seriāla ,,Jā, Boss!'' pilnā anotācija

  Viņi ir četri draugi, katrs ar savu stāstu, kas nāk no dažādiem sociālajiem slāņiem.

Aleksejs bārenis, kas nav redzējis savus vecākus, izcili macījies, ieguvis augstāko izglītību, bet nav varējis savas zināšanas likt lietā, jo vispirms visiem nepieciešama prakse, kā to iegūt, ja vispirms visiem darba devējiem vajadzīga pieredze un nav paziņu, kas varētu palīdzēt to iegūt?

Kristīne, Alekseja meitene , mūsdienu pasaules ikdiena- raujās uz visām pusēm: cītīgi studē, strādā, lai varētu kopā ar draugu samaksāt īri un segt daļu no mācību maksas,mēģina atrast laiku sev. Liek pamatus savai karjerai, vai viņai tas būs pa spēkam, savienot visu un nesalūzt, nepazaudējot sevi?

Alīna, meitene, kam dzīvē nav bijis neviens uz ko viņa varējusi paļauties, vienu vārdu sakot - koķete, kas puišus nelaiž sev klāt un reti kuram puisim trešajā randiņā dod ceļa zīmi uz ceturto, tā ir tikai spēle, bailes uzticēties vai varbūt viņa gaida uz kādu īpašu, kādu kam jāpamostas un jāsaņem dūša, lai tuvotos?

Maks, puisis, kas nāk no turīgas ģimenes, pārliecināts par sevi, kam vecāki dzīvē nodrošinājuši visu, iekārtojuši darbā, nopirkuši mašīnu, dzīvokli, vai ar to pietiek, lai pārliecinoši kāptu pa karjeras kāpnēm?

Viņi katrs ir ar savu stāstu, problēmām, kaislībām, dzīvo kā nu kurš prot, līdz vienam no viņiem tiek piespēlēta visas dzīves iespēja - kļūt par īpašnieku juristkonsultāciju firmai. Vai noticis kāds pārpratums? Vai jaunajam priekšniekam pietiks ar uzņēmību, inteliģenci un mērķtiecību? Vai nauda un pēkšņa vara sniegs laimi, vai tieši pretēji, nesīs lielākos zaudējumus- aizies draugi un raisīsies intrigas?

Komiskas situācijas varoņus pavada ik uz soļa: pirmā darba intervija, jaunpieņemts jurists, kurš vienmēr spējīgs iekulties nepatikšanās, klienti, kas dodas uz konsultācijām pie juristiem par dažnedažādiem niekiem, pārpratumi, pirmie randiņi, tikšanās ar meitenes vecākiem.

Seriāls ar dzirkstošu humoru, par mūsu dzīvēs vērtībām- mīlestību, gimeni, laimi, draudzību un karjeru.