Palīdzība par spēli Avatarija

Oficiālā lapa
Ieteikt
 7

Spēles līgums

                                              Aprakstītie noteikumi attiecas uz visiem spēlētajiem bez izņēmumiem!

                                                            1.vispārīgi     

1.1. Vienam spēlētājam ir atļauts spēlē tikai viens spēles profils. Mēs kategoriski esam pret viltotu profilu izveidi vai esošo izmantošanu.
1.2. Jebkura viltus profilu izmantošana automātiski tiek pielīdzināta negodīgai spēles spēlēšanai.
1.3. Papildus profilus ir atļauts izmantot spēlētajiem, kuri ietilpst kategorijā "Administrācija", kas atrodas spēles grupā. Šie konti ir izveidoti un tiek izmantoti tikai spēles funkcionalitātes pārbaudei.
1.4. Spēles kļūdas vai spēles trūkumu apzināta izmantošana personiska labuma gūšanai, informācijas izplatīšana par atrastām kļūdām, kā arī līdzdalība vai palīdzība atrasto spēļu kļūdu izmantošanā tiek pielīdzināta negodīgai spēlei. Vainīgā persona tiks sodīta pēc administrācijas ieskatiem līdz pat spēles profila dzēšanai un patstāvīgam banam (tālāk šis vārds tiek aizstāts ar vārdu "aizliegums" ) (ļaunprātīgas izmantošanas gadījumā). Šajā gadījumā arī visi spēlētāja resursi tiek atiestatīti uz nulli, bez iespējas atjaunot. 
1.5. Mēģinot izmantot programmas, kas ļauj iegūt spēļu priekšrocības salīdzinājumā ar citiem spēlētājiem, spēlētājam ir jāsaņem aizliegums. 
1.6. Par pārkāpumiem spēle ( čatā (tālāk šis vārds tiks aizstāts ar "tērzēšana" ), segvārdā, istabas nosaukumos) spēlētājs saņem brīdinājumu. Atkārtotu pārkāpumu gadījumā spēlētājam jāsaņem spēles aizliegums vai tērzēšanas aizliegums. (Ja pārkāpums tērzēšanā ir pietiekami rupjš administrācija var piemērot arī uzreiz tērzēšanas vai spēles aizliegumu).
1.7. Izskatot sūdzību pret spēlētāju, tiek veikta pārbaude, pēc kuras tiek pieņemts lēmums. 
1.8. Spēles fanu projektiem nav atļauts:
       1.8.1 Ievietot materiālus (ierakstus / attēlus / video utt.), kas tieši vai netieši pārkāpj spēlētāju līgumu un / vai spēles noteikumus;
       1.8.2. Ar materiālu (ierakstu / attēlu / video utt.) palīdzību izplatīt baumas,  apmelojošu informāciju par administrācijas pārstāvjiem ( moderatoriem / kuratoriem). 
1.9. Administrācija patur tiesības mainīt šī līguma noteikumus bez iepriekšēja brīdinājuma. 
1.9. Spēles uzsākšana un spēlēšana nozīmē beznosacījuma piekrišanu šī līguma noteikumiem. 
1.10. Administrācija patur tiesības izdzēst jūsu spēles profilu  un (vai) apturēt, ierobežot vai pārtraukt piekļuvi spēlei, ja tā konstatē, ka, pēc tās domām, jūs radāt draudus spēlei un (vai) tās lietotājiem .


                                                                   2.

2.1. Saskaņā ar šo līgumu spēlētajam tiek izsniegts spēles profils, un lietotājs apņemas ievērot šī līguma noteikumus.

                                        3. Abu pušu tiesības un pienākumi.

4.1. Spēlētājam ir tiesības:
4.1.1. pilnībā izmantot visus spēles pakalpojumu klāstu tikai personiskiem nekomerciāliem mērķiem saskaņā ar šī līguma noteikumiem;
4.1.2. sazinieties ar atbalstu, ja rodas domstarpības par administrācijas pārstāvju (moderatoru, kuratoru) izsniegtajiem sodiem.

4.2. Administrācijai ir tiesības:
4.2.1. Mainīt jebkuru šī līguma punktu un līguma pielikumus (spēles noteikumi, fanu projektu noteikumi, grupas noteikumi), publicējot tā jauno versiju;
4.2.2. Jebkurā laikā pieprasīt precizēt/mainīt profilā norādītos personas datus ( attiecas gan uz spēli, gan uz spēles oficiālajiem projektiem);
4.2.3. Uz laiku bloķēt, ierobežot vai dzēst spēles profilu un / vai spēles oficiālo projekta profilu, ja spēlētājs ir pārkāpis līgumu vai līguma pielikumus (spēles noteikumi, fanu projektu noteikumi, grupas noteikumi).
4.2.4. Administrācija patur tiesības jeb kuru pārkāpumu piedēvēt kādam no noteikumiem, kurš tieši nepaskaidro kā radusī situācija pārkāpj noteikumu.
4.2.5. Administrācija patur tiesības nesniegt spēlētajam tehnisko atbalstu, ja spēlētājs saziņā izmanto:
           4.2.5.1. Apvainojumus;
           4.2.5.2. lamuvārdus;
           4.2.5.3. apzināti izplata nepatiesu informāciju;
           4.2.5.4. traucē speciāli administrāciju ( troļļošana).

4.3. Spēlētajam:
4.3.1. Periodiski lapā/ oficiālajos projektos/ grupā jāpārskata jaunākā līguma versija (līguma pielikumi) un iepazīstieties ar visām administrācijas veiktajām izmaiņām. Ja veiktās izmaiņas spēlētājam nav pieņemamas, - (pieņemiet neatkarīgu lēmumu par spēles/ projektu turpmāko izmantošanu) nelietojiet spēli / projektus. Ja spēlētājs turpina lietot spēli / projektus pēc līguma un līguma pielikumu maiņas, tas nozīmē, ka viņš pieņem šīs izmaiņas.
4.3.2. Neizplatiet nevienam informāciju, kas ļauj piekļūt spēlētāja profilam;
4.3.3. Spēlēt spēli pieņemot noteikumus un pielikumus, patstāvīgi tos izpētīt attiecīgajās sadaļās.