GITAS SKAISTUMKOPŠANAS KABINETS

Ieteikt
 3

Kosmētika ar kuru strādā "Gitas skaistumkopšanas kabinetā"

                          txt_423305_uber
                  

Farmaceita Jean-Daniel Mondin radīta augstas klases franču profesionālā kosmētika ar augu ekstraktiem, kas nesatur sintētiskos konservantus, ģenētiski modificētus komponentus un ķīmiskos filtrus.

Mary Cohr koncepcijas ir balstīta uz dabīgas kosmētikas, inovatīvas laboratorijas un ekskluzīvu kosmētisko procedūru apvienojuma.

Mary Cohr atlasa tikai labākos produktus no dabas, lai saglabātu sievietes skaistumu.

Aktīvās vielas MARY COHR produktos ir ēteriskās eļļas, augu ekstraktu un izvilkumu kompleksi, jūras kolagēns, vitamīni. Šīs dziednieciskās, augsti tehnoloģiskās formulas arvien pilnveidojas. Kopšana ir kļuvusi vēl drošāka un hipoalergēna – der pat visjutīgākajai ādai un ādas kopšanai pēc plastiskajām operācijām.


Mary Cohr atlasa tikai labākos produktus no dabas, lai saglabātu sievietes skaistumu!



                        txt_404828_uber

Ekskluzīva koriģējoša kosmētika.

Izraēlas kompānijas CHRISTINA izstrādātā kosmētika palīdz ātri un droši sasniegt vēlamos rezultātus aknes, postaknes gadījumā, to pielieto ādas novecošanās profilaksei un atjaunojošās procedūrās, kā arī hiperpigmentācijas novēršanai.

Pamatojoties uz jaunākiem zinātniskiem sasniegumiem un uz ekoloģiski tīru izejvielu izmantošanu, CHRISTINA kosmētiskie produkti ir ne tikai efektīvi, bet arī ar patīkamu aromātu. Turklāt kosmētiskajām līnijām ir ārstnieciska iedarbība.



                                                       txt_404846_uber

CRC kosmētika – efektīvs instruments plastiskās ķirurģijas, dermatoloģijas un  kosmetoloģijas speciālistu rokās.

Sīku grumbu izlīdzināšana, kolagēna un elastīna reģenerācija, pigmenta plankumu balināšana, aknes slimību kontrole, ādas kairinājuma samazinājums, toņa un svaiguma uzturēšana tiek panākta, izmantojot dažādas CRC produktu kombinācijas.                                                                                                                               

CRC – ir jaunākā kosmetoloģiskā – farmācijas līnija. CRC izmanto pašas jaunākās ādas ārstēšanas tehnoloģijas, balstoties uz zinātinisku pieeju ādas ķīmiskajā līdzsvarā un uz aktīvo ingredientu iekļūšanas procesu ādā.


                     txt_404857_uber
   
          

INSTITUT ESTHEDERM - ādas ekoloģijas ceļš ir ilglaicīga skaistuma noslēpums.
INSTITUT ESTHEDERM produktu radītājs, farmācijas doktors, biologs un šūnu eksperts Žans Noels Torels (Jean-Noël Thorel) uzskata, ka: "Ja āda cieš, tad tai jāiemāca no jauna darboties, nevis pārmērīgi jāārstē".
Mūsu āda ir ieprogrammēta dzīvot vairāk nekā 100 gadus, tāpēc tā jākopj ilgtermiņā, lietojot aktīvās vielas, kas īpaši palīdz ādai no jauna iemācīties uzturēt tai piemītošo enerģiju un atgūt visas savas spējas. Šis princips ir pamatā visiem Ž.N.Torela pētījumiem, kuru mērķis ir uzlabot ādas šūnu vielmaiņu un laika gaitā saglabāt to sākotnējās spējas.
Franču kosmētikas zīmolaINSTITUT ESTHEDERMprodukti ir balstīti uz unikālu zinātniski pārbaudītu komponentu izmantošanu dabiskai ādas ekosistēmas funkcionēšanai un nodrošināšanai. Tie ārstē ādas disfunkcijas un palīdz ilgstoši saglabāt ādas jaunību.

INSTITUT ESTHEDERM filozofijas pamatelementi ir ūdens un gaisma. Balstoties uz tiem, INSTITUT ESTHEDERM ir izstrādājis divus risinājumus ādas kopšanai, kuriem iegūti arī patenti.
Viens no tiem ir celulārais ūdens, kas ir visu INSTITUT ESTHEDERM produktu sastāvā, lai uzlabotu to iedarbīgumu. Tas sastāva, struktūras un bioelektroniskā līdzsvara ziņā ir līdzvērtīgs ādā dabiski esošajam ūdenim. Tas ir ādā atrodamā ūdens kopija – „dubultnieks”. Celulārā ūdens ideālais minerālsāļu un mikroelementu līdzsvars sniedz ādai enerģiju, kas tai ir nepieciešama ik dienu, lai tā funkcionētu, izmantojot visu potenciālu, un saglabātu veselīgo mirdzumu.Tas iedarbojas kā īsta „enerģijas bumba”! Jo vairāk jūs izmantojat Celulāro ūdeni, jo skaistāka ir jūsu āda.
Savukārt otrs patents ir UVinCellium tehnoloģija, kas ādas šūnām ļaujot izmantot gaismas pozitīvo ietekmi vienlaikus pastiprinot šūnu dabisko spēju aizsargāt sevi no gaismas kaitīgās iedarbības.



                                       txt_404866_uber

Biodermas produkti - bioloģija dermatoloģijas labā

Pilnīgā pārliecībā un ar mērķi radīt inovatīvus piedāvājumus veselības aprūpes profesionāļiem dermatoloģijas laboratorija BIODERMA kultivē un ar lepnumu popularizē savu atšķirību. 

Inovatīva, zinātniska pieeja

BIODERMA uzskata, ka, ārstējot lielāko daļu ādas problēmu, nepietiek ar īslaicīgu atvieglojumu vien. Tāpēc tā piedāvā holistisku jeb visaptverošu, koriģējošu risinājumu katram ādas tipam. Nodrošinot noturīgu ādas atveseļošanos, lai atgūtu sākotnējo veselīgumu, mēs ļaujam ādai atjaunot savu dabisko līdzsvaru.

Globāla izpratne par ādas kopšanuKatrs BIODERMA produkts vienlaikus ārstē gan konkrētās ādas problēmas cēloni, gan simptomus. Piedāvājot īpašas produktu līnijas katram ādas jutīguma tipam, BIODERMA veicina vispusīgu pieeju, kur ādas kopšanas un higiēnas līdzekļi - gan iekšķīgi, gan ārīgi lietojami - savā iedarbībā nevainojami papildina viens otru, ārstējot gan problēmu etioloģiskos, gan simptomātiskos aspektus.



                                       txt_412600_uber

FILORGA – PRETNOVECOŠANĀS EKSPERTS AR 33 GADU PIEREDZI ESTĒTISKAJĀ MEDICĪNĀ, kas regulāri veic un piedāvā:

  •   Bioloģiskos risinājumus pret šūnu novecošanos
  •   Pētījumus šūnu novecošanās procesos
  •   Pirmo mezoterapijas kokteili 80’s gados
  •  ISO 13485 – apliecinājumu augstajai farmaceitisko laboratoriju kvalitātei,
  •   Ir top 5 pasaulē starp estētiskās dermatoloģijas klīnikām vairāk nekā 55 valstīs
  •   > 10 miljons procedūru
  •   > + 35% izaugsmi gadā
  •   Augstāko inovāciju skaitu (>4 gadā)

FILORGA MEDI-COSMETIQUE LĪNIJA IZCILAI SEJAS KOPŠANAI

  •  Visiem, kas novērtē izcilas kvalitātes ādas  kopšanas līdzekļus
  •  Papildinājums estētiskajām procedūrām
Te ir apvienota gan estētiskā medicīna, gan kosmetoloģija, garantējot: efektivitāti, izcilu rezultātu, aktīvas sastāvdaļas, kā arī baudu viegli lietot.